Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Dit is waarom nieuwbouw in Antwerpen zo populair is

nieuwbouw Antwerpen

Heb je plannen om een woning te kopen in Antwerpen? Dat doe je verstandig en daarin heb je de keuze tussen bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. Besluit je om een nieuwbouwwoning te kopen dan brengt dat vele voordelen met zich mee. Een van de grootste voordelen is dat je er voor de komend 10 tot 15 jaar geen onderhoud aan nodig hebt.

Geïnteresseerd in een huis in de omgeving van Antwerpen? Kies voor huis te koop in Deurne bij Heylen Vastgoed.

Met een nieuwbouwwoning zorg je voor meer rendement

Op de lange termijn is een nieuwbouwwoning kopen veel beter dan het kopen van een bestaande woning. Ben je eenmaal op zoek naar een woning in Antwerpen dan is het aan te raden om te kijken naar nieuwbouw. Dat is absoluut een stuk interessanter. Een van de redenen is dat de herverkoopwaarde veel hoger ligt dan bij het doorverkopen van een gerenoveerde woning. Tevens heb je meer opbrengst omdat er simpelweg minder onderhoudskosten zijn.  Zoals gezegd hoef je normaal gesproken bij nieuwbouw de eerste 10 tot 15 jaar geen rekening te houden met onderhoud.

Nieuwbouwwoning zijn een stuk energiezuiniger

Naast dat je meer rendement haalt uit nieuwbouw is dat nieuwe woningen een stuk energiezuiniger zijn dan bestaande gerenoveerde woningen. Nieuwe huizen worden energiezuiniger gebouwd, waardoor je meer op de energiekosten zult besparen. En ook als je hier gaat kijken naar de lange termijn kan dat aardig wat geld besparen en zodoende opleveren.

Met nieuwbouwwoning heb je meer een eigen inbreng

Vaak is het zo dat je meer eigen inbreng hebt in de indeling van nieuwbouwwoningen. Zo krijg je veel keuze om de woning op een eigen manier in te richten. En ook nadat de woning wordt opgeleverd kan je helemaal zelf bepalen hoe je de ruimtes van interieur voorziet. Dat is bij bestaande woningen wel anders.

Hoe staat het met nieuwbouwprojecten in Antwerpen?

Tegenwoordig zijn huizen in Antwerpen erg populair. Dat kan het last maken om een huis te vinden in deze stad die aan je wensen en eisen voldoen. Gelukkig wordt er in Antwerpen regelmatig nieuwe huizen gebouwd. Er zijn genoeg vastgoedmakelaars in Antwerpen te vinden die mooie nieuwe woningen in aanbod hebben. Dat maakt dat er altijd beschikbaarheid is. Zoek jij een (nieuwbouw) woning in Antwerpen? Houd dan de website van Heylen Vastgoed in de gaten. Regelmatig verschijnen bij deze makelaar in Antwerpen nieuwbouwprojecten.