Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Ga jij ook voor een digitale personenweegschaal?

shopvoorgezondheid.nlGoedemiddag en welkom allemaal. ik was afgelopen weekend bij vrienden die vorige jaar een huis hadden gekocht. Omdat hier nog zeer veel aan moest gebeuren duurt het zo lang voordat zij er eindelijk in kunnen. Nu hadden zij afgelopen weekend dus de badkamer helemaal af. Omdat ik natuurlijk erg nieuwsgierig was, kwam ik graag kijken hoe het geworden was. Zij hadden namelijk ook een stuk aangebouwd en ook nog een dakkapel laten plaatsen. Hierdoor was de badkamer dus een stuk groter geworden.

digitale personenweegschaal

Toen ik eenmaal in de badkamer stond vielen er mij een aantal dingen op. Allereerst hadden zij een mooi bad geplaatst deze as niet alleen groot maar ook erg mooi. Ook stond daar een digitale personenweegschaal. Hier wil ik dan graag over doorgaan. Vooral ook omdat ik vind dat zoiets kleins de badkamer compleet kan maken. Natuurlijk was ik ook benieuwd waar ze deze gekocht hadden. Zij vertelde mij dit bij Shop voor Gezondheid gedaan te hebben.

Zelf de website bezocht

Weegschaal BeurerOmdat ik benieuwd was naar wat zij nog meer te bieden hebben, ben ik zelf naar de site shopvoorgezondheid.nl gegaan. Hier vind je werkelijk waar alles op gebied van gezondheid. Dus ook de digitale personenweegschaal. Zelf gaat mijn voorkeur ook uit naar een digitale. Dit komt door het feit dat je het gewicht nauwkeuriger kunt aflezen. Wanneer je dan grote letters te zien krijgt in plaats van een wijzer is het nou eenmaal fijner.