Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Hoe gebruik je een buitenspiegel?

landelijke spiegel

Om een buitenspiegel te gebruiken, moet je eerst uitzoeken aan welke kant van uw auto je zit. Als je aan de bestuurderskant zit, zet je de binnenverlichting aan zodat je kunt zien waar je naar kijkt. Als je aan de passagierskant zit, doet je de lichten uit en ziet je hoe uw spiegel eruitziet. Als je in een volledig donkere omgeving rijdt, kunt je een buitenspiegel gebruiken om te zien waar je naartoe gaat. Als je iets ziet dat niet klopt, kunt je in de spiegel kijken om te zien wat er te zien is. Als je een buitenspiegel gebruikt om te zien waar je naartoe gaat, moet je de lichten op de weg naar buiten uitdoen, zodat je de spiegel niet beschadigt.

Hoe gebruik je een binnenspiegel?

Als je in de auto zit en de spiegels kunt aanpassen, kunt je kiezen uit verschillende stijlen en materialen. De meeste autospiegels zijn ontworpen om aan dezelfde stang of paal te worden gehangen als de koplampen om een afwisselend patroon te vormen dat vanuit beide richtingen zichtbaar is. Dit patroon wordt bepaald door de vorm van de spiegel en wordt vaak “spiegelkoepels” genoemd. Andere autospiegels kunnen onafhankelijk worden opgehangen zodat zij hun eigen koepels vormen die van buitenaf niet zichtbaar zijn. Wanneer ze in de auto zijn opgehangen, worden de meeste spiegels opgehangen met zuignappen en kunnen ze niet worden gelikt of verwijderd zonder de spiegel te beschadigen.

De beste spiegel voor uw voertuig

Als je het geluk hebt een garage vol coole auto’s te hebben, is een spiegel groot waarschijnlijk het beste accessoire voor uw voertuig. Zo niet, dan volstaat een spiegel die ontworpen is om gemakkelijk aan de muur te worden opgehangen. Als je de keuze hebt tussen twee spiegels, kies dan de spiegel die het beste contrasteert met de verlichting of het voertuig. Wanneer het licht op het ene oppervlak valt, wordt het namelijk naar je teruggekaatst, terwijl het andere hetzelfde licht in een heel andere richting weerkaatst.