Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Houten zwembad leuk om te hebben!


Een mooi zwembad in de tuin is altijd leuk om  te hebben. Ik heb er nu zelf ook een die ik gekocht heb via bodyfit. Ik heb dus een mooie houten zwembad waar ik in de zomer veel gebruik van maak. Door dat ik een zwembad in de tuin heb kan ik vaak mensen uitnodigen. In de zomer hou ik namelijk vaak barbecue feestjes met vrienden en familie. Voor en na het eten kunnen we dan lekker afkoelen in het zwembad dit is echt heerlijk. Vooral omdat het water dan ook nog eens lekker warm is. Zie jij het ook voor je om met een hapje en drankje aan het zwembad te liggen dan zou ik zeker verder lezen.

De website van bodyfit

Op de website van bodyfit heb ik dus mijn houten zwembad besteld. Ik hoorde goede verhalen over deze website en daarom besloot ik ze maar de voordeel van de twijfel te geven. Dit was niet onterecht aangezien ik heel tevreden ben over mijn zwembad in de tuin. Ik heb er nooit problemen mee gehad.

De service is ook heel goed.

Als ik vragen of opmerkingen heb over het zwembad kan ik ze altijd kwijt via de mail of telefoon. Dit is ook belangrijk aangezien een zwembad niet altijd het makkelijkste object is. Naar mijn mening zeker een aanrader om hier te bestellen.