Je vloer goed onderhouden.

Je vloer goed onderhouden.

Dikwijls wordt de vloer niet zo goed verzorgt als andere onderdelen van een kamer. Het wordt vaak over het hoofd gezien, maar een mooie kamer bestaat ten eerste uit een goede vloer die lang goed blijft. Natuurlijk heeft de vloer veel te verduren, bijvoorbeeld onze schoenen, een glas drinken dat omvalt of de kast die er op staat. Om deze vloer te onderhouden kan men olie of lak gebruiken. Wat zijn de voordelen van vloerolie ten opzichte van lak?

Bij een kleine beschadiging op de vloer is het gemakkelijker om olie te gebruiken voor het herstel en het wegpoetsen van de vlek. Olie is makkelijker aan te brengen op een klein oppervlak. Daarnaast is het ook minder werk. Met de olie zal u minder tijd kwijt zijn dan met de lak. Vooral bij de tuindeuren, waar vaak wordt gelopen en de vloer meer in aanraking met vocht komt, is het juist belangrijk om daar de vloer goed te onderhouden.


Daarbij komt dat olie goedkoper is dan lak, terwijl het effect nagenoeg gelijk is. Met vloerolie is je vloer net zo goed beschermd.
Tot slot vinden veel mensen dat de vloer natuurlijk moet voelen en er natuurlijk uit moet zien. Bij lak kan het een glad geheel lijken, terwijl bij olie de vloer veel natuurlijker blijft.

Reageren is niet mogelijk.