Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

LED dimmers en dimbare LED lampen

Iedereen weet tegenwoordig wel dat LED lampen de beste optie zijn op het gebied van verlichting. LED lampen verbruiken namelijk vele malen minder energie dan normale lampen. Ze zijn ongeveer 8 keer zuiniger dan andere lampen. Daarnaast gaan ze ook veel langer mee. De gemiddelde LED lamp heeft in de praktijk 40.000 branduren. Hiermee houden ze het 40 keer langer vol dan traditionele gloeilampen!

Maar wist je dat een LED lamp nog zuiniger kan zijn? LED lampen hoeven namelijk lang niet altijd op vol vermogen te branden. Veel ruimtes van een huis hebben deze volle lichtsterkte helemaal niet nodig. Het is dan ook slim om gebruik te maken van dimbare LED lampen en LED dimmers. Op deze manier kan je zelf bepalen hoe sterk een bepaalde lamp moet branden. Met de LED dimmers kan je gemakkelijk met één hand aangeven wat de lichtsterkte moet worden.

Als je zelf wel eens dit soort spullen hebt gekocht, dan weet je dat LED lampen en dimmers redelijk duur kunnen zijn. Er zitten namelijk veel veiligheidsmaatregelen en techniek achter. Om er voor te zorgen dat je de hoogste kwaliteit lampen en dimmers krijgt voor de scherpste prijs kan je deze het best halen bij Euroledshop.nl. Alleen zij maken gebruik van de beste merken en leveranciers en omdat ze via een webshop werken kunnen ze de prijs drukken. Ben jij dus van plan een nieuw verlichtingsplan te maken, koop dan je LED dimmers bij Euroledshop.nl.

Vallen LED dimmers erg op?

Veel van jouw interieur moet opvallen. Je wil een mooie bank hebben of een mooie tafel hebben. Deze dingen mogen echt opvallen in een interieur. Wat echter niet op moet vallen zijn lampen en schakelaars. Het is natuurlijk erg mooi als jou lichtplan goed werkt en de verlichting in jouw huis perfect is. Maar de aanwezigheid van schakelaars moet niet al te expliciet zijn. Ze moeten vindbaar zijn wanneer ze nodig zijn, maar daarnaast niet extra opvallen.

Om die reden biedt Euroledshop.nl een paar LED dimmers met neutrale kleuren. Zodat ze op een nette manier aansluiten bij de rest van de kamer. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit een witte dimmer en een crème-kleurige dimmer.

Daarnaast zijn deze dimmers zeer stevig, het gaat hier niet om goedkope rommeldimmers waar je de knop direct naast hebt liggen. Functionaliteit en stevigheid moeten hierbij hand in hand gaan.