Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Maak je huis mooier met een stijlvolle lamp!

Een hanglamp zwart kan een mooie en stijlvolle toevoeging zijn aan je huis: of het nou in de woonkamer, slaapkamer, de keuken, de gang of de badkamer is. Zwart kan eigenlijk altijd en overal. In de woonkamer bijvoorbeeld, sluit het goed aan op zowel strakke meubels als de wat klassiekere of gezellige inrichting. Hoewel een zwarte hanglamp bij veel verschillende inrichten past, zijn er toch een paar dingen waarop je moet letten zodat je hele inrichting een samenhangend, gezellig geheel is dat er ook nog eens goed uitziet! Op lampenshoponline.com zijn er ontzettend veel mogelijkheden qua verlichting om inspiratie op te doen!

Kleuren en vormen

Het eerste waar je op moet letten bij de aanschaf van een lichtbron zoals een hanglamp, zijn de kleuren en vormen. Zowel de kleuren van de vormen van de aangeschafte lamp als de kleuren en vormen die kenmerkend zijn voor de inrichting van jouw huis doen ertoe! Als deze namelijk niet bij elkaar passen, dan raakt je huis uit balans. Zwart kan bijvoorbeeld goed bij bijna alle soorten inrichtingen, net als geometrische vormen. Geometrische vormen zijn vormen die je vaak in de wiskunde terug ziet komen: dus bijvoorbeeld cirkels, rechthoeken en vierkanten.

Soorten inrichtingen en stijlen

Het tweede waar je op moet letten bij de aanschaf van een lamp is de verhouding van de door jou gekozen inrichten en de manier waarop de lamp daarbij past. Het is natuurlijk het beste als de lamp bij jouw stijl past. Heb je een klassieke inrichting? Dan past een moderne lamp daar niet bij, en zal je misschien beter kunnen kiezen voor een wat meer klassieke uitstraling. Heb je een strak ingericht huis? Dan passen rechtlijnige, geometrische vormen en vlakke kleuren zoals zwart, wit en beige daar goed bij. Zo zijn er eindeloze mogelijkheden om te combineren!