Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Mijn hele inrichting gekocht bij een meubelwinkel in Hilversum

Inrichting

Mijn hele interieur kocht ik bij een meubelwinkel in Hilversum. We hebben allerlei woonboulevards bezocht, winkel in en winkel uit maar ik kon nergens slagen. Vermoeiend en frustrerend en uiteindelijk was ik dan ook helemaal klaar met shoppen. Een vriendin wees me toen op Van Reenen Meubelen in Hilversum. Ik besloot haar advies op te volgen en we brachten een bezoek aan deze meubelzaak.

Meubelwinkel in Hilversum voor elke smaak en stijl

Meubelwinkel in HilversumAllereerst was ik aangenaam verrast door de grote showroom met de mooiste meubels. Er is echt heel veel keuze en allemaal verschillende stijlen.  Van klassiek tot modern en van design tot landelijk. Wat je smaak ook is, bij deze meubelwinkel in Hilversum kun je zeker slagen. Je vindt hier ook een grote diversiteit aan meubels. Verschillende soorten banken, lekkere stoelen, tafels in allerlei formaten, dressoirs, buffetkasten, salontafel, bedden, boxsprings, noem het maar op. Eigenlijk kun je voor elke ruimte in je huis wel meubels vinden. En dat ook nog eens voor hele scherpe prijzen. Ik vond al snel een mooie hoekbank en een eettafel met stoelen. Kasten zag ik ook maar omdat ik de maten niet goed wist kon ik die nog niet bestellen.

Creëer sfeer met accessoires

AccessoiresVan Reenen Meubelen heeft ook een webshop. Toen ik thuis de juiste maten had opgenomen kon ik eenvoudig online een kast vinden die ging passen. Deze heb ik online besteld. En zo had ik mijn hele inrichting in een middag bij elkaar! Je kunt bij deze woonwinkel trouwens ook echt heel veel leuke ideetjes opdoen om je huis in te richten een aan te kleden. Want meubels zijn leuk en noodzakelijk maar de sfeer creëer je met de accessoires. Dus voor deze accessoires kom ik zeker ook nog een keer terug om mijn huis verder in te richten en aan te kleden.