Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Op zoek naar een leuk huis? Ga naar huis kopen Groenekan.

Moet zeggen dat ik zelf nog nooit van het plaatsje Groenekan had gehoord. Totdat ik zelf op zoek was naar een ander huis. In welke plaats maakte me niet veel uit, werkte immers toch van huis uit. Ik wilde wel weg uit de grote stad, dat had ik ondertussen wel gezien. Vooral de drukte in de stad ging me steeds meer tegen staan.  Op internet kwam ik op de site terecht van huis kopen Groenekan. Hier kunt u samen met de Makelaar Karin van der Willigen kijken wat de mogelijkheden zijn voor de koop van een nieuwe woning. Zelf kunt u ook een zoekopdracht plaatsen mocht er momenteel nog geen huis naar uw smaak te koop staan. Door de verschillende gesprekken heb ik besloten dat deze makelaar mij zoveel mogelijk werk uit handen neemt. Heb dan ook een zoekopdracht aan haar gegeven om uit te kijken naar een leuke woning.  Al snel werd ik gebeld door huis kopen Groenekan. Er was een leuk huis op de markt gekomen die precies aan mijn wensen voldeed. Heb een afspraak gemaakt voor de bezichtiging van het huis.  keys-300x168

Ik ga verhuizen.

Dankzij de de Makelaar Karin van der Willigen heb ik een leuk huis gekocht in Groenekan. Een plaats waar ik voorheen nog nooit van had gehoord, maar nu echt mijn thuis gaat worden. Echt veel hoeft er niet aan het huis worden opgeknapt. Daarom is de grote verhuizing al voor volgende week gepland. Kan wel zeggen dat ik er enorm veel zin in heb om te verhuizen. logo-2