Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Optimaal comfort met een douchewand

Geniet van het comfort van een douchewand met of zonder deur. Met een douchewand is jouw inloopdouche niet alleen ruimtelijk en comfortabel, maar ook nog eens praktisch en prachtig om te zien. Of je nu kiest voor een goedkope douchewand van kunststof om je badkamervloer lekker droog te houden, of een prachtige glazen douchewand op de rand van je bad zodat je optimaal gebruik maakt van ruimte. Met een douchewand op maat is jouw badkamer precies hoe je ‘m wilt hebben. Genoeg ruimte onder de douche om jezelf lekker in te zepen. De kans om te genieten van een verkwikkende douche zonder je opgesloten te voelen in een douchecabine van 90×90. Droog je af zonder steeds je handen en hoofd te stoten tegen de muur of een plastic douchegordijn die aan je billen plakt. Met een wand in je douche til je jouw dagelijkse badkamer bezoek naar een hoger niveau.

Een net iets andere douchewand

Wil je eens een andere kleur kiezen voor je badkamer dan het gedoodverfde wit, dan kun je kiezen voor een douchewand met zwart frame. Of een andere kleur natuurlijk. Het is mogelijk om een douchewand te plaatsen die open is, zodat je zo je douche in kunt lopen. Ook kun je kiezen voor een douchewand met schuifdeur, zodat de badkamervloer kurkdroog blijft. Wanneer je genoeg hebt van de douchebak en liever een gelijkvloerse douche wilt hebben, kun je kiezen voor een Italiaanse douche. Je loopt dan zo je douche in, zonder drempels, bak of deur. Gewoon een douchewand, waar je achter kunt lopen en kunt genieten van volop ruimte en comfort. Natuurlijk loopt de vloer schuin af, waardoor het water automatisch naar de afvoer loopt. Kies zelf hoe je je badkamer wilt inrichten, in plaats van te kiezen voor een door andere mensen ontworpen standaard badkamer.

Volop keuze

Door in de webshop naar de mogelijkheden te kijken, realiseer je je al snel dat jouw badkamer veel meer kan zijn dan alleen een plek om je te wassen. Jouw badkamer kan een baken van comfort en gezelligheid worden. Door een balans te vinden tussen uitstraling, praktisch gemak en luxe creëer je voor jezelf een badkamer waar je dagelijks met veel plezier kunt zijn. In plaats van snel te douchen, geniet je extra lang van je regendouche, massagejets en handige handdouche. Of neem plaats in je whirlpool bad, kwartrond of vrijstaand. Lekker genieten van de sfeervolle ledverlichting en de verstelbare massage jets. Geurkaarsje aan, boekje erbij en heerlijk wegzwijmelen bij je favoriete muziek. Door het slipvaste acryl hoef je je geen zorgen te maken over glijpartijen of ongelukjes. Doe alle lichten uit, zodat je optimaal kunt genieten van die prachtige onderwater verlichting!

Van tegels tot toiletten

Of je nu op zoek bent naar een douchewand om je badkamer meer comfortabel te maken, of direct wilt kiezen voor een hele nieuwe inrichting. Met de keuze uit een enorme selectie van de mooiste producten voor je badkamer, maak je met gemak een knusse plek om te badderen. Een zwevend toilet, sfeervolle tegels, een ruime badkuip en een douche waarin je lekker de ruimte hebt om jezelf eens goed te wassen, maar ook kunt afdrogen zonder steeds dat douchegordijn in je nek te voelen. Bouw en renoveer tot je helemaal tevreden bent!