Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Schragen en nog veel meer hier te koop

Schragen

Wat zijn schragen hoor ik je denken. De klussers onder ons kunnen deze vraag meteen beantwoorden. Om het helemaal duidelijk te maken, Schragenzal ik dat hier even uitleggen. Dit zij twee steunen die je samen goed kan gebruiken om een tafel van te maken. Deze steunen kan je uit elkaar klappen, zodat deze blijven staan. Als je deze uit elkaar zet een een plank erover legt, heb je een ideale behangtafel, of zelfs een steiger.

Mocht je hier interesse in hebben, dan kan je ook op de website van VDSTEENXXL kijken. Hier zie je al meerdere modellen staan, met een duidelijk foto en uitleg. Mocht je toch nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met één van de medewerkers. Dit kan telefonisch, via de mail, maar het snelste heb je antwoord via de chat.

Twee metalen schragen van het merk Solide gekocht

SchragenOmdat ik altijd wel in of rondom mijn huis aan het klussen ben, was ik op zoek naar stevige schragen. Deze zag ik al vrij snel op de website van VDSTEENXXL staan. Niet duur en zeker van zeer stevig materiaal gemaakt. Zo zag ik al een Solide schraag voor nog geen €100,-, hier had ik wel oren naar. Vooral omdat de omschrijving die erbij stond helemaal zeer interessant was. Zo kunnen deze steunen een gewicht van 200 kg tillen en hebben een draagvlak 80mmx830mm. Meteen heb ik hier twee van besteld.

Voordeel van online bestellen, is dat je de deur er niet voor uit hoeft te gaan. Mocht er om de één of andere reden een bestelling niet naar wens zijn, dan kan je deze binnen 14 dagen terug sturen. Hiervoor moet je jouw gegevens op een retour formulier invullen en met het pakket terug sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Mijn bestelling was in orde en heb deze al goed in gebruik.