Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Schuifdeur Amsterdam

schuifdeur Amsterdam

Als je een huis hebt waar de gang kouder is dan de rest van het huis en je deze kou wilt tegenhouden van de rest van het huis, dan kun je een deur installeren. Als je ruimte genoeg hebt is een normale deur een goede optie, maar als je geen ruimte wilt verliezen kun je ook kiezen voor een schuifdeur Amsterdam. Deze deur is ervoor om te zorgen dat je heel eenvoudig kamers van elkaar kan scheiden zonder dat je hier ruimte voor inruilt. Als je met een dichte deur een donkere kamer of minder ruim uitziende kamer krijgt, kun je ook kiezen voor een glazen schuifdeur Amsterdam.

schuifdeur Amsterdam

Zijdelen

Als je een voordeur hebt met een dunne gang erachter kan deze heel snel donker worden. Als je en zijdeel laat installeren heb je ten alle tijden een lichte gang doordat er met een glazen gleuf naast de deur licht naar binnen kan. Je kunt ook zien via deze gleuf wie er voor de deur staat. Als je een zijdeel wilt kunnen de mensen van Hubo Amstelveen deze meteen komen installeren. Hetzelfde geldt voor een schuifdeur.

Kasten

Naast alle deuren en lichtoplossingen heeft Hubo Amstelveen ook een maatwerk team die jouw kast volledig op maat kan maken. Ze kunnen met de rest van jouw kamer en de stijl die jij mooi vindt een hele mooie kast ontwerpen waar alles in past wat je erin kwijt wilt. Zo zorg je ervoor dat een lastige hoek ook optimaal gebruikt wordt.