Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Schuttingen in Twente kopen? Dat doe je bij Schuttinggigant!

Toe aan een of meerdere nieuwe schuttingen in Twente? Schuttingen voor in Twente en omgeving schaf je natuurlijk aan bij schuttinggigant. Als je aan het kijken bent voor meer privacy in je tuin, om eindelijk te voorkomen dat pottenkijkers met jou en de mensen om je heen mee kunnen kijken, is het de hoogste tijd om te kiezen voor schuttingen in Twente. Reken af met nieuwsgierige voorbijgangers en creëer meer privacy voor in je tuin. Als je aan het zoeken bent naar mooie schuttingen, wil je uiteraard wel voor een mooie gaan. Als je in je tuin zit of als je vanuit je huis naar buiten kijkt, zie je namelijk vrijwel direct de schutting. Als deze er niet mooi uitziet of als deze niet (geheel) naar je wens is, kan dat storend zijn. Hieronder ontdek je waaruit je zoal kunt kiezen om een prachtige omheining van je tuin te realiseren.

Schuttingen in Twente en omstreken: waaruit kun je kiezen?

Een schutting is een ideale manier om voor een zichtbare erfafscheiding te zorgen, voor meer privacy of bijvoorbeeld omdat je wilt voorkomen dat je hond wegloopt en de kleine kinderen uit het oog verliest. Er kunnen dus diverse redenen zijn voor de aanschaf van een schutting in Twente en omstreken. Maar wat zijn de opties en waar let je op bij de aanschaf van een nieuwe schutting? Bij schuttinggigant kies je tussen de volgende soorten:

  • Red Class Wood
  • Douglas
  • Nobifix
  • Zwart gespoten grenen
  • Grenen 

Tegenwoordig is zwart gespoten grenen helemaal in. De klassieke schuttingen van hout zie je lang niet overal meer. Het is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en je wensen voor welke soort je gaat. Kies je voor grenen, dan houd je wellicht wel van hout dat een mooie gelige kleur heeft en in veel gevallen ook van de vlamtekeningen in het hout. Vaak wordt grenen geïmpregneerd en wist je dat dit kan zorgen voor tien jaar extra plezier van je schutting? Wij raden dan ook altijd aan voor die optie te kiezen! Grenen is bovendien gemakkelijk om te bewerken met gereedschap en je kunt er eenvoudig schroeven in doen, zonder dat je last hebt van gespleten hout. Hierbij heb je dus ook de keuze uit zwart gespoten grenen, zoals aangegeven.

Red Class Wood is ook een variant onder de schuttingen in Twente. Dit hout komt van een naaldhoutsoort dat gecertificeerd is. Het heeft veel overeenkomsten met douglas, maar is goedkoper dan douglas hout en zet zet minder uit. Douglas hout is iets duurder, maar kan wel tot vijftien jaar mee als je het laat impregneren. Het heeft bovendien een zeer kleine impact op het milieu, ook iets dat van belang is. Nobifix kan gemiddeld 25 jaar mee en is daarmee ook een zeer geschikte houtsoort. Deze hoef je nauwelijks te onderhouden!

Jouw schuttingen in en rondom Twente schaf je hier aan! 

Voor welke schutting kies jij? Wat voor soort schuttingen in Twente je ook kiest, bij dit bedrijf zit je altijd goed. Wist je dat je bij schuttinggigant bij nog veel meer terecht kunt dan alleen maar voor schuttingen? Zo kun je naast schuttingen in en rondom Twente terecht bij hen voor overkappingen, projectmatige schuttingbouw, maar ook voor pergola’s en diverse houten ombouwen, bijvoorbeeld voor een waterpomp. Ook voor projectmatig houten ombouwwerk schakel je ze in. Ook overtuigd? Verder zoeken hoeft niet meer! Bestel direct wat je nodig hebt via schuttinggigant.com” style=”background-color: rgb(255, 255, 255);”>www.schuttinggigant.com of vraag eerst een gratis offerte aan om vooraf meer informatie te verkrijgen over schuttingen in Twente en omgeving!