Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Sokken bedrukken voor uw kledingmerk? Klik hier!

De winter begint er weer aan te komen. Dit betekend dat ik weer moet Sokken bedrukken voor mijn medewerkers. In de winter krijgen zij het namelijk erg koud tijdens het werken en moeten zij goed voorzien zijn van kleding. Nu is mijn oude leverancier failliet. Daarnaast hebben zij geen goede prijs- en kwaliteitsverhouding en leverden zij vaak slechte producten.

ZoekenSnel-paraplu(1)

Nu weet ik niet waar ik kan sokken bedrukken voor mijn medewerkers. Om hier meer informatie over te vinden ben ik het internet opgegaan om de verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken. Hier zag je dat Maxilia ver boven de rest uitsteekt. Zij voldoen wel aan mijn gestelde voorwaarden en leveren veruit het beste product. De website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Om deze redenen heb ik ervoor gekozen om hier het product te bestellen.

Maxiliamaxilia logo

De sokken die Maxilia levert moet mijn medewerkers beschermen tegen de kou en de voeten goed isoleren. Daarnaast moeten de producten van een hoogwaardige kwaliteit zijn en moet de logo van het bedrijf erop komen. Dit is geen probleem voor Maxilia. Zij houden namelijk rekening met alles, en is er ook werkelijk van alles mogelijk. Geweldig bedrijf! Het contact met het bedrijf verliep ook goed. De medewerker weet duidelijk waar hij het over heeft en kan mijn overige vragen zorgvuldig beantwoorden. Even later heb ik het product besteld. Direct na de bestelling kreeg ik een digitale proefdruk opgestuurd. Super! Bij dit bedrijf kom ik vaker terug voor deze opdrachten.