Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Stukadoor Nootdorp gezocht!

Iets wat ik nooit zal doen is het stuken van onze woning! Door een stukadoor Nootdorp en omstreken te zoeken die deze klus zal klaren weet ik in ieder geval zeker dat de woning goed gestuukt gaat worden. Nu dat ik er niet op zit te wachten op hoge kosten ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die het voordeligst is. Diverse bedrijven heb ik online gevonden echter vond ik de kosten veel te hoog waardoor ik het enigszins voor heb laten vieren…

gepetto2-300x48

Nu dat het hoog tijd is geworden dat we onze woonkamer gaan renoveren moet ik er toch aan geloven. Op het internet weer gezocht en deze keer terecht gekomen bij Onderhoudsbedrijf Geppetto. Bij hun is het wel degelijk mogelijk om je woning te stuken voor een zeer aantrekkelijke prijs! cropped-header-gepetto-1

Het gaat er immers om dat het stucwerk in een keer goed moet gebeuren wil je een schitterend resultaat kunnen boeken. Nu dat ik heb gezocht op stukadoor Nootdorp en bij hun terecht ben gekomen heb ik gelijk een afspraak gemaakt zodat ze langs konden komen om een offerte op te maken. Diezelfde dag zijn ze zelfs nog langs geweest om een offerte te maken en deze hebben wij direct akkoord gegeven! Voordeliger dan hun kan ook echt niet, aankomende week gaan ze beginnen!