Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Traprenovatie pakket ‘compleet’ bij Revivere Traprenovatie, ook in Venray!

Revivere; Traprenovatie Venray van A tot Z. Wij bieden diverse pakketten aan, van doe-het zelf trapbekleding op maat tot en met ons pakket ‘compleet’ inclusief inmeten & plaatsing op locatie. Onderstaand lichten wij ons traprenovatie compleet pakket uitgebreid toe. En mocht u nog vragen hebben, of enkele projecten willen bekijken, neem dan een kijkje op onze website!

Compleet: Eiken trapbekleding + trapwangen op maat.

 

Onze eiken trapbekleding is de basis van bijna al onze traprenovatie projecten, met uitzondering van de maatwerk trappen uiteraard. U ontvangt hierbij topkwaliteit (overzet) traptreden van 12 mm dik en vervaardigd uit Europees eikenhout (FSC). Voor de stootboren heeft u de keuze uit hetzelfde eikenhout of MDF. Wij hebben een standaard kleurencollectie, maar een kleur op maat is ook mogelijk. Wij kunnen ons traprenovatie pakket altijd in de door u gewenste kleur laten verven.

 

Daarnaast maken onze op maat gemaakte trapwangen uw trap helemaal af. De trapwangen brengen wij tijdens het inmeten perfect in kaart en vervolgens wordt deze volledig op maat gefabriceerd in onze eigen timmerwerkplaats. Met meer dan 40 jaar ervaring, een vast team van 7 houtspecialisten en een eigen timmerwerkplaats,  voorzien van alle benodigde faciliteiten en gereedschappen, maken wij uw trapwangen perfect op maat.

 

En een traprenovatie compleet project is natuurlijk niet compleet zonder montage. Nadat uw traprenovatie product (trabekleding + trapwangen) op maat gemaakt is, maken wij een afspraak voor montage. 1 van onze ervaren medewerkers zal hierbij zorgen voor een strak geplaatste trap, mooi afgewerkt, indien gewenst nog afgekit (zonder meerprijs uiteraard) en ook niet onbelangrijk; Wij zorgen ervoor dat wij ‘onze rommel opruimen’ voordat we gaan. Wij gaan er standaard vanuit dat u zorgt voor een renovatieklare omgeving, waarbij de oude trapbekleding verwijderd is inclusief lijmresten, spijkertjes en nietjes. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u verzorgen (zie onze dienst ‘verwijderen & cleaning’).