Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Dubbelwandig rookkanaal haal je bij Bouw-handel

Bouw-handel heeft mij de afgelopen tijd enorm goed geholpen. Zonder dit bedrijf weet ik niet waar ik zou staan vandaag de dag. Mijn vrouw en ik zijn namelijk pasgeleden verhuisd naar het mooie Den Haag. Hier wilden wij in het huis een kachel neerzetten, zodat deze ons kan warm houden tijdens de winter. Daarnaast vult de kachel een lege ruimte op in de woonkamer en is dit dus precies wat wij zochten.

Kennissenopstand7

Onze kennissen raden Bouw-handel aan. Daarom werd de keuze voor ons om voor dit bedrijf te kiezen ook makkelijker. Wij vroegen hen namelijk of zij wisten waar wij terecht konden komen voor de verschillende dubbelwandige rookkanalen. Wij hebben de kachel namelijk al gevonden en hoefden alleen nog een dubbelwandig rookkanaal te vinden.

Bouw-handel

Opgegeven moment kwam ik bij de website van Bouw-handel terecht. Dit bedrijf heeft een zeer overzichtelijke en duidelijke website. Daarom kan je ook al snel het product vinden dat ik nodig heb. Het product voldoet overigens aan al onze voorwaarden. Toch had ik nog wat vragen hierover en heb ik besloten om met een van de medewerkers van het bedrijf te spreken. ISODUCT_rookkanalen_-De medewerker nam vriendelijk de telefoon op en staat mij gedurende het gesprek netjes te woord. Voordat ik het wist zijn mijn vragen al beantwoord. Even later heb ik het dubbelwandig rookkanaal voor de kachel besteld. Een paar dagen later kwam het product al, geweldig! Daarom raden wij dit bedrijf zeker aan bij vrienden en familie.