Blog

Bespaar kosten met lekkage opsporing

Bespaar kosten met lekkage opsporing

Opsporen lekkage: dit gaat niet altijd even makkelijk. Vroeger moesten er muren, plafonds of vloeren opengebroken worden om de lek te ontdekken. Daarnaast is het noodzakelijk dat je een lekkage snel oplost, om schade te voorkomen. Wacht je te lang, dan is er een kans dat de fundering van je huis kapot gaat. Gelukkig zijn er door innovatieve vernieuwingen nu genoeg moderne apparaten beschikbaar om snel en eenvoudig je lekkage op te sporen, zonder hak, – of breekwerk. Mocht je de oorzaak van je lekkage niet kunnen vinden, schakel dan een expert in. Door een infraroodcamera kan er door muren heen gekeken worden en zodoende zien waar het lek aanwezig is. Daarna is het enkel dat stukje openbreken en herstellen, en voorkom je dat bijvoorbeeld je hele badkamer overhoop ligt.

lek in de leiding

Moorman Totaal Techniek

Je kunt dit bedrijf inschakelen wanneer je de bron wil vinden van je lekkage. Verzekeraars werken graag samen met dit bedrijf, door onder andere de specialistische aanpak. Mocht je een opstalverzekering hebben, dan is de kans ook groot dat je dit volledig vergoed krijgt. Wil je er meer over weten verzoek ik je graag om naar de website te gaan. Ook kun je uiteraard altijd contact opnemen met een van de medewerkers, voor het inwinnen van advies. Preventieve aanpak is ook mogelijk: door controles te laten uitvoeren kun je een lekkage voor zijn. Er wordt gekeken naar kwetsbare plekken en je krijgt advies om dit op een juiste manier te onderhouden. Het bedrijf is goedkoop, waardoor je voor een controle het minimale betaald. Hoe je zelf een lekkage kan voorkomen kun je ook teruglezen op de website. Mocht je last hebben van een lekkage, bel dan meteen. Er kan ontzettend snel iemand aanwezig zijn om je te helpen. 

Kelderlekkage


Execution Only Hypotheek: geen advies, minder kosten

Execution Only Hypotheek: geen advies, minder kosten

De Execution Only Hypotheek is een hypotheekvorm die groeit in populariteit. Het brengt echter ook grote risico’s met zich mee. De Execution Only Hypotheek is namelijk een hypotheek waarmee je minder wordt begeleid door een financieel adviseur. Het heeft de volgende kenmerken:

Execution Only Hypotheek
 • geen ondersteuning van een financieel adviseur
 • daardoor ook geen kosten van een adviesgesprek
 • ideaal voor mensen die al veel kennis van hypotheken hebben
 • je kunt de hypotheek online afsluiten

Is de Execution Only Hypotheek voor jou?

Een groot voordeel van deze hypotheekvorm is dat je kosten bespaart. Uiteindelijk is dat voor iedereen prettig. Minder kosten betekent echter ook minder begeleiding. Je krijgt immers geen advies van een financieel adviseur. Daar zit de kostenbesparing dan ook in. 

Execution Only Hypotheek

Het is de vraag of je het advies kunt missen. Mensen die veel kennis hebben van de verschillende hypotheekvormen en wellicht al vaker een hypotheek hebben afgesloten, kunnen dit misschien zelf. Voor je een Execution Only Hypotheek mag afsluiten moet je echter een toets afleggen waarmee je aangeeft dat je inderdaad de juiste kennis bezit. Dit is wettelijk bepaald.

Online afsluiten

Een Execution Only Hypotheek kun je online zelf afsluiten. Dat maakt de procedure voor veel mensen een stuk gemakkelijker en sneller. Om toch een beetje advies in te winnen voor deze hypotheekvorm kun je online aanbieders vergelijken. Daarnaast is het aan te raden te lezen over de Execution Only Hypotheek om niet voor verrassingen te komen staan.

Waarom moet je kiezen voor een Kärcher stoomreiniger?

Waarom moet je kiezen voor een Kärcher stoomreiniger?

Waarom zou je nou eigenlijk moeten kiezen voor een Kärcher stoomreiniger? Er zijn hiervoor verschillende redenen. Een Stoomreiniger wordt tegenwoordig vaak gebruikt voor het schoonmaken van verschillende dingen. Een stoomreiniger kan binnen het huis worden gebruikt maar kan ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Schoonmaakbedrijven maken hier tegenwoordig veel gebruik van. Het is snel en simpel ook zorgt het ervoor dat alles ook echt snel schoon is. Er worden geen sporen of vieze geuren achtergelaten na het gebruik van deze stoomreinigers. Stoomreinigers hebben verschillende soorten accessoires die jouw kunnen helpen bij het schoonmaken op de moeilijkste plekken.

kärcher stoomreiniger

Verschillende soorten accessoires voor een Kärcher stoomreiniger.

Er zijn verschillende soorten accessoires voor een stoomreiniger. Al deze accessoires helpen je bij het schoonmaken van de moeilijkste plekken. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld:

 • Een driehoeksborstel: Deze kan je helpen bij moeilijke hoeken. 
 • Een opzetstuk bij het afstomen van behang: Dit helpt dus bij het afstomen van verschillende soorten behang. Het is makkelijk en snel te doen.
 • Een ramenwas opzetstuk: Dit helpt bij het schoonmaken van ramen. 
 • Een vloerborstel: Deze wordt het meest gebruikt. Dit is voor het schoonmaken van vloeren. Door middel van de stoom worden er geen rare plekken achtergehouden na het schoonmaken.
kärcher stoomreiniger

Waarom kiezen voor Toolnation.nl

Waarom zou je nou voor deze website kiezen. Hier zijn verschillende redenen voor. Ze bieden je hier:

 • Extra garantie tot 5 jaar
 • Ook hebben ze voor jou scherpe prijzen en aanbiedingen
 • Gratis verzending onder voorwaarden
 • En Toolnation is een officiële dealer van grote merken. Dit geeft natuurlijk wat meer vertrouwen.
De voordelen van led panelen

De voordelen van led panelen

Led panelen zijn ideaal om met name grote ruimtes te kunnen verlichten. Daarom worden deze panelen ook vaak gebruikt in de zakelijke wereld in bedrijfspanden en kantoren. Maar wat zijn nu specifiek de voordelen aan het nemen van led panelen? Het kan je een hoop schelen om led panelen aan te schaffen, vooral als je baat hebt bij de extra toepassingen die je met deze producten hebt. Als specialist op het gebied van led verlichting kan Lightexpert.nl je adviseren over welke voordelen er aan led panelen zitten en hoe je deze in jouw situatie kunt gebruiken.

Waarom led panelen?

Led panelen kunnen een enorme ruimte goed verlichten, terwijl de panelen zelf best klein kunnen zijn. Dit in combinatie met dat led verlichting amper energie verbruikt en dus energiezuinig is. Doordat de led panelen zo weinig energie nodig hebben, kosten ze veel minder in gebruik en betalen ze zichzelf door de kosten te besparen binnen een paar jaar terug.

Vooral op zakelijk vlak zijn led panelen geschikt. Normaalgesproken werd in het bedrijfsleven gebruikgemaakt van tl-licht. Led verlichting is helderder, sterker en heeft het mooie kleuren. Hierdoor voelt het licht veel natuurlijker aan. Tot slot zijn de led panelen eenvoudig in gebruik. De installatie in je plafond is zo gedaan en je hoeft je geen zorgen te maken over dat ze schoongemaakt moeten worden.

Zelf led panelen bestellen?

Wil je zelf ook profiteren van de voordelen die led panelen met zich meebrengen? Kijk dan eens rond op de website van Lightexpert.nl. Hier vind je veel led panelen van verschillende afmetingen en designs voor een lage prijs. De kans dat je hier niet de juiste lampen weet te vinden is zo goed als nul. Bestel de led panelen via de website, krijg deze zo snel mogelijk binnen en voor je het weet ben je in het bezig van de beste verlichting die je maar kan krijgen voor je bedrijfspand.

5 tips om jouw keuken te professionaliseren

5 tips om jouw keuken te professionaliseren

Van de enthousiaste hobbykok tot de doorgewinterde chef: iedereen die vol passie de mooiste gerechten op tafel zet, wil natuurlijk geïnspireerd raken door zijn of haar werkruimte. Want klein, propperig en onverzorgd kan het proces ernstig frustreren. In deze blog delen wij – in samenwerking met Spirototaal – een vijftal tips om jouw keuken beter in te richten. Zo kun jij vol vreugde met de mooiste ingrediënten aan de slag.

1. Zorg voor een goede ventilatie

Krijg je tijdens het koken snel last van hoofdpijn of andere ongemakken? Dan is de kans groot dat je de ventilatie niet goed op orde hebt. Een hoge luchtvochtigheid of schimmel kan jouw werkplezier namelijk goed in de weg zitten. Daarom raden wij koks aan om in een goed ventilatiesysteem te investeren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van spirobuizen. Dit zijn luchtkanalen waarin lucht wordt in- en afgevoerd. Dit gebeurt vaak in grote volumes tegelijk, waardoor je minder snel benauwd of zelfs ziek wordt.

2. Zorg voor een goede indeling

Als hobbykok heb je een keuken niet altijd voor het uitkiezen. Denk bijvoorbeeld aan een huurwoning. In alle andere gevallen zou je kunnen overwegen om de ruimte compleet op de schop te gooien. Renoveren die hap! De indeling van jouw keuken is namelijk bepalend voor jouw werkplezier. Laat bijvoorbeeld een werkdriehoek plaatsen. Hierin staan de spoelbak, kookplaat en koelkast centraal.

3. Ga ongedierte tegen

Het is redelijk voor de hand liggend: maar voorkom dat er zich ongedierte in jouw keuken nestelt. Zeker wanneer je regelmatig uitgebreid voor vrienden en familie kookt – en hierbij de deur naar buiten wagenwijd open hebt staan – is het belangrijk dat je hier altijd rekening mee houdt. Zorg ervoor dat de vuilnisbakken altijd goed afgesloten zijn, etensresten snel worden weggewerkt en dat ingrediënten in dichte kasten worden opgeborgen.

4. Hygiëne

Het is een ongeschreven regel, maar hygiëne in de keuken is een absolute must. Maak daarom – net zoals bij restaurants – een HACCP-plan. Hiermee denk je bewust na over de gezondheidsrisico’s die bepaalde handelingen met zich mee brengen. Was daarnaast jouw handen met enige regelmaat en doe speciale kleding aan. Denk hierbij aan een short en eventueel een haarnetje. Zo is er aan hygiëne geen gebrek!

5. EHBO

Waar mensen zijn, kan men zich verwonden. Zeker in de buurt van messen en andere, scherpe objecten. Plaats daarom altijd een EHBO-doos in de keuken. Zo grijp je razendsnel naar die ene pleister die je nodig hebt. Daarnaast is het verstandig om de doorgang naar de verschillende deuren zo min mogelijk te blokkeren. In geval van brand kun je dan zo snel mogelijk naar buiten vluchten.

Het aanschaffen van rolsteiger onderdelen

Het aanschaffen van rolsteiger onderdelen

Rolsteiger onderdelen aanschaffen? Dit kan het beste bij Rolsteigerkopen.nl. Zoals aan de naam te zien is dit bedrijf een specialist op het gebied van veel soorten steigers. Dit bedrijf weet er ook daadwerkelijk veel van dit onderwerp en heeft deze kennis al met vele klanten mogen delen. Dit zorgt natuurlijk voor veel betere diensten, waardoor de klanten zichzelf een heel stuk vertrouwd voelen bij dit bedrijf.

rolsteiger onderdelen

Online bekend

Doordat dit bedrijf veel mensen heeft geholpen, is dit bedrijf niet onbekend gebleven in de tijd dat ze bestaan. Veel klanten die Rolsteigerkopen.nl heeft geholpen is zeer positief en heeft hierdoor een goede recensie achtergelaten over dit bedrijf. Als je dus gaat kijken op het internet en recensies over Rolsteigerkopen.nl opzoekt, zie je in een ogenblik wat dit bedrijf altijd of met regelmaat goed verricht. Ook kan je zien wat echte uitblinkers van dit bedrijf zijn en kan je hier een goede inschatting van maken wat dit bedrijf bij jou gaat verrichten.

rolsteiger onderdelen

Vele soorten rolsteiger onderdelen

Rolsteigerkopen.nl is niet een bedrijf die maar een paar extra onderdelen voor een rolsteiger verkoopt. Dit bedrijf pakt altijd groot uit die zit dus ook bij deze onderdelen. Daarom kan je verwachten dat je keuze ruim is bij Rolsteigerkopen.nl. Zo kan je bij dit bedrijf van schoren tot opbouwframes en tot aan platformen kopen. Je kan dus heel eenvoudig veel dingen vervangen en opnieuw kopen. Hierdoor hoef je niet een gehele nieuwe steiger te kopen of andere opties/onderdelen te gebruiken die niet veilig zijn.

Goede en sterk kinderdekbedovertrek vind je bij Smulderstextiel.nl

Goede en sterk kinderdekbedovertrek vind je bij Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een groot bedrijf dat al meerdere jaren dekbedovertrekken, kussenslopen, dekens, hoeslakens en nog meer textiel dat je nodig hebt voor een bed verkoopt. Ze hebben er ook voor ieder wat wils, zo hebben ze kinderdekbedovertrek met een paar stoere dino maar ook dekbedovertrek voor een koppel dat een 2 persoonsbed deelt met misschien wel een romantische opdruk. Smulderstextiel.nl heeft voor iedereen dus wel wat dus ze hebben er in hun assortiment vast wel iets interessants bij zitten voor jou.

kinderdekbedovertrek

De website van Smulderstextiel.nl

De website van Smulderstextiel.nl is een mooie maar vooral ook overzichtelijke website waar je altijd wel wat moois kan vinden wat bij jouw stijl past. Het kleurenthema van de website is blauw en wit, en deze kleuren zijn rustige fijne kleuren waar je niet van wordt afgeleid hebt. Ondanks het simpele kleurschema is de website zeker niet saai, er is genoeg te doen en te zien maar ook niet te veel, waardoor het niet afleidend is. Het webshop gedeelte van de website is een mooi stukje vakwerk waar duidelijk veel aan gewerkt is. Er is veel te vinden en dat allemaal super snel door de slimme filter functies. Als je bijvoorbeeld een kinderdekbedovertrek met een opdruk waar de kleur groen in zit wilt, kan je deze heel gemakkelijk opzoeken. Je gaat naar dekbedovertrekken bovenaan in de menubalk, dan klik je op de grote knop kindermaten, en dan stel je bij het kleurfilter de kleur groen in en voila, zo simpel is het!

kinderdekbedovertrek

Personeel van Smulderstextiel.nl

Het personeel van Smulderstextiel.nl heeft werkelijk een uniek team personeel waar andere bedrijven van kunnen leren. Het personeelsteam staat altijd voor je klaar en helpt je graag met de meerdere vragen en opmerkingen die je zou kunnen hebben, echt een topteam dus.

Besteed je tijd nuttiger door een verhuisbedrijf in te schakelen

Besteed je tijd nuttiger door een verhuisbedrijf in te schakelen

Wat is dat toch heerlijk he? Even rustig aan het hobbyen zijn en even tijd voor jezelf te hebben. Wat ook kan is werken aan een project waar je later veel profijt van kan gaan hebben of gezellig met familie een avondje weg. Tijdens de verhuizing is dit niet altijd haalbaar helaas. Het kan wel haalbaar gemaakt worden door een verhuisbedrijf in te huren die bijvoorbeeld vroeg in de ochtend al begint met het verhuizen van je eigendommen naar het nieuwe huis. Wanneer je een verhuisbedrijf ingehuurd hebt kan je veel nuttiger je tijd besteden en gaat de verhuizing ook veel sneller waardoor je zo snel mogelijk alles in je nieuwe huis kan neerzetten en nog tijd over hebt voor jezelf of andere dingen waar je graag tijd in wilt steken. Om na de verhuizing op dezelfde dag nog tijd voor andere dingen hebben is natuurlijk een wens die iedereen wel heeft die binnenkort gaat verhuizen. 

Efficiënt je tijd besteden tijdens het verplaatsen van eigendommen

Door de verhuizers die je helpen kan je veel sneller alle spullen van plek A naar plek B vervoeren. Wat je zelf kan doen is meehelpen met het inpakken en inladen van de spullen die vervoert moeten worden, zodat je de tijd efficiënt benut en jezelf ook nuttig maakt. Dit zorgt voor tijdsbesparing voor de verhuizers en kost de verhuizing ook minder geld. Wanneer de verhuizing bezig is kan je ook zorgen dat je eerder bij het nieuwe huis aan komt dan de vrachtwagen die je eigendommen vervoeren om zo de toegang tot het huis zo makkelijk te maken en het uitladen een stuk sneller kan gaan. 

Verhuisbedrijven in de omgeving 

Heb je een nieuw huis en wil je graag zo snel mogelijk verhuizen? Huur dan een bedrijf in die in die stad of dorp heel dichtbij of zelfs in gevestigd is. Je huurt bijvoorbeeld een verhuisbedrijf Den Haag als je naar Den Haag gaat verhuizen, omdat deze de buurt goed kennen en kunnen zich hier makkelijk op aanpassen. Goedkoop verhuizen naar Den Haag ? Een verhuisbedrijf zoeken met goed betaalbare prijzen voor het inhuren van is belangrijk om in ieder geval niet te veel te betalen. 

Verhuizen van zware en dure eigendommen

Het vervoeren van zware en dure persoonlijke eigendommen moet natuurlijk zorgvuldig en goed verlopen. Piano verhuizen is een van de dingen die zorgvuldig moeten gebeuren, omdat een piano van vele waarde is en ook wel een aantal kilo’s weegt. De eigendommen moeten natuurlijk ook op een goede manier worden verpakt en zonder schade bij de eindbestemming komen. Dit wordt onderhandelen gedaan door zachte materialen zoals foam om de grote dingen heen die absoluut niet mogen beschadigen. Er worden vaak ook zachte dekens gebruikt die helemaal om het eigendom worden gewikkeld. Wat je als laatste nog kan doen is zelf checken of in dit geval de piano goed verpakt is en gereed is om vervoert te worden naar het nieuwe huis.

De perfecte online woonwinkel voor je tafelzeilen

De perfecte online woonwinkel voor je tafelzeilen

Een ongeluk zit in een klein hoekje en voor je het weet heb je een vlek of een beschadiging aan je meubilair zitten. Om hiervoor steeds je meubilair te vervangen of te repareren is ook geen doen en het is fijner als je deze gevolgen kunt voorkomen in plaats van te genezen. Vooral je tafel kan lijden onder het intensieve gebruik en daarom kun je deze het beste beschermen tegen vlekken, krassen en kringen zodat je tafel nog lang mee kan gaan. Dit doe je door een tafelbekleding te gebruiken die de schade opvangt. Maar waar vind je goede tafelkleden of –zeilen die en je tafel beschermen en er ook nog eens mooi uitzien om te gebruiken? Om de beste tafelbekleding te bestellen moet je naar een woonwinkel gaan die hierin gespecialiseerd is. Deze woonwinkel is Superwoonwinkel.nl, een online woonwinkel die zich focust op tafelzeilen en andere tafelbekleding die kwalitatieve tafelbekleding aanbiedt voor een lage prijs. 

Wat er bij je interieur past

Er zijn twee redenen waarom je tafelzeilen aanschaft. Je wilt je tafel beschermen tegen beschadigingen om deze netjes te houden en je wilt je tafel laten passen bij de rest van je inrichting. Om beide redenen kun je terecht bij de online woonwinkel Superwoonwinkel.nl voor verschillende tafelkleden en –zeilen die passen bij je smaak. In het assortiment zijn er wel meer dan 500 verschillende ontwerpen, die constant worden aangepast aan de huidige trends op het gebied van wooninspiratie. Deze tafelkleden worden op maat gemaakt zodat ze perfect passen bij je tafel. Je kunt de bekleding compleet zelf stijlen naar wat je vindt passen bij je inrichting, maar je kunt hier ook advies op maat voor vragen bij de woonwinkel. De experts bij Superwoonwinkel.nl weten als geen ander hoe je je tafelzeil kunt combineren zodat je niet alleen comfort hebt maar ook een mooie uitstraling die perfect past bij de rest van je kamer.

Een wastafel kopen, waar moet je opletten

Een wastafel kopen, waar moet je opletten

Een wastafel kopen klinkt in eerste instantie iets wat eenvoudig te doen is, maar in werkelijkheid moet je rekening houden met een aantal aspecten. Als eerst is het goed om te kijken met hoeveel personen je in de woning gaat wonen. Als je voldoende ruimte hebt en met meerdere personen bent, kan het aan te raden zijn om een wastafel te kopen met meerdere units daarin verwerkt. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met iemand anders in de badkamer en dat brengt wel rust met zich mee.

Vraag altijd advies van een specialist

Het is niet makkelijk om in te schatten of je voldoende ruimte hebt en of het ook mooi in de nieuwe badkamer eruit komt te zien. Om deze reden is het altijd aan te raden om advies te vragen bij een specialist. Hierbij krijg je advies op maat en weet je zeker dat je de juiste keuze zult maken.