Blog

Informatie over led gu 10

Informatie over led gu 10

Wil je een led gu 10 led lamp aanschaffen? Je hebt op de website een filter aan de linkerhand, daarmee kun je makkelijk de juiste selecteren. Je kunt filteren op de wattage of kleur die je wilt hebben. Verder kun je ook aangeven met welke lamp je de led gu 10 moet vervangen. De inbouwhoogte en de inbouwdiameter kun je verder ook filteren. Een led lamp is veel voordeliger dan een traditionele lamp. Hoe komt dit? Een led lamp is veel beter beschermd tegen vocht en stof, is erg duurzaam en gaat langer mee. 

led gu 10

Gu10 led spots

Pootjes van een gu10 led spot staan ongeveer 10 millimeter uit elkaar vandaar hebben ze de naam gu10 spots gegeven. Dankzij de veertjes in de lamphouder kan je de lamp eenvoudig in de houder plaatsen door de lamp een kwartslag te laten draaien. De gu 10 led wordt vooral gebruikt als inbouwverlichting. De gu10 spots zijn heel populair bij de mensen, want ze gaan jarenlang mee. Verder zijn ze makkelijk te vervangen zonder enige problemen. Ze zijn ook de meest voorkomende spots. Je kunt ze gebruiken voor zakelijk gebruik, maar ook voor particulier gebruik. Dit komt omdat ze geschikt zijn voor allerlei toepassingen.

Binnen en buiten de perfecte stoel

Binnen en buiten de perfecte stoel

Wil je een nieuw interieur met een bepaald design voor je horeca zaak? Voor tafels en stoelen horeca kun je bij super-seat.com je hart ophalen. Uitstekende tweedehands stoelen en tafels die er niet alleen perfect uitzien, maar ook nog eens zeer voordelig zijn. Ze snappen dat je als startende ondernemer niet bakken met geld uit kunt geven maar wel de beste kwaliteit wilt. Kies voor een aantrekkelijk interieur, modern of klassiek wat klanten nieuwsgierig maakt naar je zaak.

Goede kwaliteit

Tweedehands in combinatie met kwaliteit

Met tafels en stoelen horeca van super-seat.com kom je er achter dat een tweedehands interieur er ook uit kan zien als nieuw. Of je nu op zoek bent naar een klassieke barkruk of die vintage stoel die je interieur een perfect aanzien geeft. In de webshop vind je zeker waar je naar op zoek bent. Heb je een gezellige avond en kom je stoelen tekort? Ook dat wordt opgelost met de verhuurservice van de webshop, eenvoudiger en voordeliger kan er zakelijk niet gehandeld worden in onze ogen.

Diverse mogelijkheden

Grote partijen door opkopen 

Bang dat er niet genoeg tafels en stoelen horeca aanwezig zijn in de webshop hoef je niet. Super-seat.com koopt namelijk grote partijen tafels en stoelen op waardoor er altijd voldoende aanbod is. Van iedere stoel in het assortiment zijn er wel een aantal aanwezig waarmee je de zaak in kunt richten. Direct te leveren, iedere stoel is gecontroleerd en indien nodig hersteld tot een uitstekende stoel of tafel die niet van nieuw te onderscheiden is.

Grote bouwklus? Huur afvalcontainers!

Grote bouwklus? Huur afvalcontainers!

Vindt er rond jouw woning of bedrijfspand binnenkort een forse verbouwklus plaats? Of ben je verantwoordelijke bij een bouwbedrijf en start in afzienbare tijd een fikse bouwopdracht? Dan komt straks zeker het vraagstuk op je pad wat je gaat doen met al het afval dat zal vrijkomen. Welnu, het beste idee hieromtrent is een container huren. Een speciale afvalcontainer welteverstaan. Waarom dat zo’n goed idee is, dat lees je hieronder.

Container huren

Voordelen container huren

Om te begrijpen welke voordelen het huren van een afvalcontainer biedt, zou je je eens moeten voorstellen hoe het zou gaan als je géén container huurt. Alle afvalmaterialen waarvan straks sprake is, moeten dan eigenhandig naar de vuilstort worden gebracht. Hiervoor moet een boedelbak elke keer weer worden ingeladen – en nog netjes ook, want er mag tijdens een rit niets uit vallen – en naar de stortplaats worden gebracht. Dit kost jou en je personeel zeeën van tijd, waardoor de totale bouwklus veel langer in beslag zal nemen. Uiteindelijk kost je dit dus ook geld. Geld dat je beter kunt besteden aan het huren van een afvalcontainers. Werkt ook een stuk fijner voor je personeel trouwens, dat immers niet is aangenomen om afval naar de stortplaats te vervoeren. Huur je een container bij een gerenommeerd bedrijf, dan brengt dit bedrijf deze container naar de afgesproken plaats. Deze wordt naderhand ook weer opgehaald.

Container huren

Een container voor elke afvalstroom

Voordat je definitief overgaat op het huren van een container is het goed om jezelf even af te vragen welke soorten afval eigenlijk vrij zullen komen. Het is namelijk de bedoeling dat je een container huurt voor elk afvaltype waar sprake van is. Zo zijn er containers voor bijvoorbeeld groenafval, puin, grofvuil, dakafval, grondafval, asbest en sloopafval. Daarnaast zijn er twee verschillende houtsoorten die elk in een eigen container moeten worden gestopt.

Beveilig je huis met een schuifpoort

Beveilig je huis met een schuifpoort

Heb je de stap genomen om groter te gaan wonen in een luxe woning? Dan wil je natuurlijk wel dat deze goed beveiligd is. Je hebt verschillende manieren waarop je een huis goed kunt beveiligen en een daarvan is het plaatsen van een schuifpoort. Dit artikel vertelt je meer over het hebben van een schuifpoort en is geschreven in samenwerking met Holland Hekwerk.

De voordelen van een schuifpoort

Zoals net al even benoemd is het grootste voordeel van het hebben van een schuifpoort dat het jouw huis beveiligt en je daardoor een veilig gevoel kan krijgen. De manier waarop dit kan, en andere voordelen, zijn hier beschreven:

  • Een schuifpoort bestaat uit spijlen die gemaakt zijn van onder andere staal of aluminium. Omdat dit harde en zware materialen zijn weet je zeker dat iemand niet zomaar de poort kan openbreken. Veiligheid voorop!
  • Een schuifpoort neemt relatief weinig ruimte in. Wanneer je een schuifpoort vergelijkt met bijvoorbeeld een draaipoort, neemt een draaipoort veel meer ruimte in. Dit komt omdat bij een schuifpoort de hekken als het ware in elkaar schuiven en bij een draaipoort de hekken naar buiten klappen.
  • Door de stalen of aluminium materialen heeft de poort een moderne uitstraling. Hierdoor geeft het een futuristische tintje aan jouw huis.
  • De schuifpoort is weer- en windbestendig. Dit komt natuurlijk goed van pas in Nederland omdat het weer hier vaak onberekenbaar of onstuimig kan zijn. Zo kan je met een gerust hart op de bank zitten en hoef je niet bang te zijn dat de schuifpoort niet tegen een stootje kan.

Verschillende soorten schuifpoorten

Gelukkig is er in schuifpoorten genoeg keuze, zowel qua materiaal als uitstraling. Hieronder zijn een paar verschillende varianten beschreven:

  • Een schuifpoort kan worden gemaakt van staal of aluminium maar ook van hout. Wil je gaan voor een karakteristieke en authentieke look? Ga dan voor een houten schuifpoort. Als je meer van modern houdt kun je kiezen voor een aluminium of stalen poort.
  • Verder zijn er ook genoeg variaties in prijs. Er zijn hele goedkope schuifpoorten maar ook luxere en duurdere varianten.
  • Wat veel mensen niet weten is dat een schuifpoort op verschillende manieren is te bedienen. Zo kun je hem handmatig maar ook elektrisch bedienen. Het is aan te raden om voor elektrisch te kiezen als de poort op een grote afstand van de voordeur ligt.

We hopen dat je deze tips kunt gebruiken om tot de beste keuze te komen!

Een ontstoppingsbedrijf in Ede

Een ontstoppingsbedrijf in Ede

Spoelt jouw toilet niet meer door of hangt er een vieze en alles doordringbare rioollucht in jouw woning? Dan kan een ontstoppingsbedrijf Ede jouw helpen om hiervan af te komen. Een verstopt riool kun je namelijk niet zelf ontstoppen.  

Waaraan is een verstopt riool te merken?

Een verstopt riool kun je merken aan de vieze rioollucht die in jouw woning hangt en die je niet meer weg kunt krijgen of aan het toilet dat je niet meer door kunt spoelen. Als de verstopping zich in de toiletafvoer bevindt kun je deze in de meeste gevallen zelf verhelpen. Als het probleem zich dieper in het riool bevindt is dit een geheel ander verhaal. Het is tevens ook mogelijk dat het drek dat zich in het riool bevindt jouw toilet uit stroomt bij hevige regenval. Een verstopt riool kun je niet zelf verhelpen. Een ontstoppingsbedrijf Ede kan dit probleem wel verholpen.

ontstoppingsbedrijf Ede

Specialisten met veel ervaring en kennis

Bij een onstoppginsbedirjf zijn specialsiten werkzaam die beschikken over de benodigde kennis en ervaring om jouw riool snel en efficiënt te ontstoppen. Zij beschikken tevens ook over speciale en moderne meetadapter uit waarmee zij de rioollucht snel kunnen detecteren. Na een melding van een rioollucht of een verstopt toilet zullen zij zo snel mogelijk een bezoek aan jouw woning of bedrijf brengen om dit probleem te verhelpen. Met behulp van de rioolcamera’s kunnen zij precies zien wat het probleem is en waar dit probleem zich bevindt. Als zij het probleem hebben geconstateerd zullen zij deze snel, efficiënt en vlekkeloos verhelpen zodat jij weer gebruik kan maken van jouw toilet.

De mooiste vrijstaande openhaarden

De mooiste vrijstaande openhaarden

Vrijstaande openhaarden kunnen er prachtig uitzien. Je hebt deze haarden in allerlei soorten en maten. Het beste is om voor een elektrische open haard te kiezen. Een haard op elektriciteit is namelijk veel goedkoper in gebruik. Of dat niet ten koste gaat van de sfeer? Absoluut niet, veel van de haarden geven namelijk gewoon warmte af. Bovendien ziet het vuur er realistisch uit. In veel gevallen produceren de haarden zelfs echt rook, doordat ze op waterdamp werken. Toch hebben de haarden ook veel voordelen. Zo is de rook bijvoorbeeld veel minder schadelijk en heeft de haard ook een veel minder grondige schoonmaak nodig. Er zijn dus voldoende redenen om specifiek voor dit type haard te kiezen!

Groot aanbod

Vrijstaande openhaarden van diverse merken

Er zijn verschillende merken om uit te kiezen als je op zoek bent naar vrijstaande openhaarden. Het is zeker geen slecht idee om eens goed na te gaan welk merk jou het meest aantrekkelijk lijkt. Daarnaast zijn er verschillende vormen, maten en aanbieders te vinden. Het is dus niet onverstandig om je goed in alle mogelijkheden te verdiepen. Op deze manier kun je er namelijk zeker van zijn dat je een mooie openhaard krijgt. Een vrijstaande openhaard maakt zeker indruk!

Groot assortiment
Waarom elektrische sierhaarden kopen?

Waarom elektrische sierhaarden kopen?

Elektrische sierhaarden zijn tegenwoordig erg in trek. Dit is natuurlijk ook niet gek. Deze haarden zie je tegenwoordig vaak terugkomen in woonprogramma’s, maar ook in veel woonbladen zijn deze haarden te zien. De reden? Zo’n elektrische sierhaard kan ervoor zorgen dat jouw woning een luxere uitstraling krijgt. Veel mensen denken dat zo’n haard ontzettend duur is, dit is anno 2020 gelukkig niet meer het geval. Zo vind je op het internet ontzettend veel aanbieders die met elkaar concurreren. Dit zorgt er weer voor dat de prijs flink omlaag gaat. Tevens bieden veel van deze aanbieders producten van hoge kwaliteit aan. Het blijft echter belangrijk dat je goed controleert of een bepaalde aanbieder betrouwbaar is. Mocht jij er zeker van willen zijn dat dit het geval is? Lees dan reviews.

Kwaliteit

Extra gezelligheid in huis

Wil jij voor extra gezelligheid in huis zorgen? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om een elektrische sierhaard aan te schaffen. Het leuke aan zo’n haard is dat je het gevoel krijgt dat je bij een open haard zit. Dit omdat er dankzij het warmte element echt warmte van de haard af komt. Buiten dat lijkt de waterdamp sprekend op rook en dat is natuurlijk fantastisch.

Luxe uitstraling
Douglas hout: luxe om het huis

Douglas hout: luxe om het huis

Douglas hout kun je gebruiken voor allerlei toepassingen. Denk aan schuttingen, overkappingen en gevelbedekkingen. Het is een sterke houtsoort die onbehandeld al vijftien jaar meegaat. Geen wonder dat veel mensen dit hout graag gebruiken. Ben jij nog opzoek naar een houtsoort voor je nieuwe schuurtje? Lees dan even verder om meer te weten te komen over deze specifieke soort hout. Douglas hout komt natuurlijk van de Douglasspar. Deze dennenboom begon zijn bestaan in Noord Amerika maar is meegenomen naar Europa voor zijn hout. In zijn land van oorsprong kan hij wel 100 meter lang worden, maar in Europa komt hij meestal niet verder dan 50 meter. Het heeft nog wel een tijdje geduurd voor de Douglasspar geaccepteerd was in Nederland. Pas sinds 2003 mag de boom zich een Nederlandse boom noemen. Zijn officiële status is: exoot inburgerend.

Betrouwbaar hout

De Douglasspar is vernoemd naar de botanicus David Douglas die de boom in 1826 meenam naar kwekers. Als je tegenwoordig door een Nederlands bos wandelt is de kans groot dat je deze spar tegenkomt. Hij is vrij makkelijk te herkennen met zijn piramidevormige kroon en lange, wat kalere stam. De soort levert prachtig en stevig hout dat nu dus veel gebruikt wordt door klussers in Nederland. En dat is logisch ook want dit hout is goed te bewerken en het is onderhoudsarm. Douglas hout kan goed gebruikt worden voor constructieve doeleinden, maar ook voor schuttingen. Zoals gezegd gaat het zonder behandeling al vrij lang mee, maar als je het hout laat behandelen, dan heb je er helemaal lang plezier van. Dit is dus zeker het overwegen waard. Je behandelt Douglas hout met beits. Doe je dat niet dan wordt het hout, oorspronkelijk roze, grijs.

Uiterlijk

Douglas hout heeft, zoals gezegd, een wat roze achtige kleur. Het hout staat bekend om zijn warme uitstraling en dat geeft je tuin natuurlijk gelijk een fijne sfeer. Een schuur of vlonder van Douglas hout mag dus best opvallen. Deze houtsoort kun je krijgen als planken op maat gezaagd maar ook als palen en balken. Al met al is deze houtsoort dus te gebruiken voor allerlei bouwsels om het huis. Het is een mooi uitziende houtsoort die je tuin een natuurlijke sfeer geeft. En met de juiste behandeling kan dit hout vele jaren mee zonder dat je er al te veel aan hoeft te doen. Dus denk je aan een houtconstructie in de tuin? Gebruik Douglas hout.

De voordelen van de cipres als haagplant

De voordelen van de cipres als haagplant

Er zijn talloze soorten planten die je kunt gebruiken om een haag te maken. Een haag is een soort afscheiding in je tuin, zoals je met een schutting zou doen, maar dan met planten .Het geeft een natuurlijke uitstraling aan je tuin en je hebt lekker veel groen om tegenaan te kijken. Een van de meest populaire haagplanten is de cipres. Deze plant is samen met de thuja en de beuk een vaak gekochte haagplant.

Cipres

Waarom de cipres?

Er zijn wel tientallen redenen te noemen waarom men voor een cipres zou kiezen maar een aantal springen er echt bovenuit. Allereerst heeft dit te maken met de stevigheid van de cipres. Dat wil zeggen: deze boom is goed bestand tegen plagen en ziekten. Sommige bomen en planten kunnen afsterven als ze ziek worden en dat is heel zonde. De kans dat dit bij een cipres gebeurt is heel klein. 

Veel privacy

Daarnaast brengt de cipres je veel privacy. Een haag is natuurlijk mooi maar in eerste instantie plaatsen veel mensen een haag omdat ze wat meer privacy willen in hun tuin. De cipres groeit heel dicht. Dat wil zeggen dat je er amper doorheen kunt kijken en je dus geen pottenkijkers vanaf de straat hoeft te verwachten. Daarnaast kan deze haag ook hoog worden dus je kunt ervoor zorgen dat voorbijgangers ook niet over de haag heen kunnen kijken.

Cipres

Geen groene vingers? Geen probleem. De cipres kan je prima met rust laten. Je snoeit deze haag bovendien maar twee keer per jaar.

Lichtkoepel voor plat dak

Lichtkoepel voor plat dak

Vlakke lichtkoepels zijn heel erg geschikt voor platte daken. Door de lichte helling van het glas loopt regenwater en vuil eraf en blijft het dakraam schoon. Het kan ook zijn dat het dak zelf al een helling heeft, dan is een platte lichtkoepel zonder helling voldoende.

Hoe plaats je een lichtkoepel op een plat dak?

Eerst wordt er een opening in het dag gemaakt waarover dan de lichtkoepel wordt geplaatst. Er worden inbraakwerende schroeven hiervoor gebruikt. Alles wordt netjes afgewerkt met dakleer. Het is belangrijk om de dakbedekking eerst goed voor te behandelen (voorstrijken en ontvetten).

Soorten lichtkoepels voor plat dak

Soms wil je een daklicht dat geopend kan worden en natuurlijk wil je goed isolerend glas, zodat er geen warmte verloren gaat. Dit zorgt ook voor een lagere energierekening. Je kan ook kiezen voor zonwering om te voorkomen dat de ruimte te heet wordt. Een bedienbaar, een beloopbaar of een brandwerend daklicht zijn ook opties. Tenslotte is er nog een zadeldak lichtstraat.

Zadeldak lichtstraat

Dit is een speciale lichtstraat die bestaat uit twee ruiten die in een flauwe hellingshoek van elkaar af lopen. Deze grote glazen overspanningen kunnen wel tot vier vierkante meter extra daglichtoppervlak geven. Door de helling lopen water en vuil vanzelf van de ramen af.

Prijskaartje lichtkoepel voor plat dak

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en het prijskaartje dat bij een lichtkoepel op plat dak hoort? Ga dan naar deze prijscalculator van www.vlakkelichtkoepel.nl.

Wil je meer weten of heb je vragen?

Als je je gegevens op de website van vlakkelichtkoepel.nl achterlaat, nemen zij snel contact met je op. Voor contactgegevens klik hier.