Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Aan de slag met een nieuwe stof

stof

Wanneer je het leuk vindt om je eigen kleding te maken dan zal je ook zien dat je veel opties hebt waar je uit kunt kiezen. Je kunt namelijk niet alles maken van de soort stof. Zo heb je namelijk veel verschillende soorten nodig en ook nog eens unieke kleuren. Anders zal je namelijk zien dat alles dezelfde uitstraling krijgt. Dat is ook niet wat je wil, maar gelukkig is er ook genoeg wat je er nog aan kunt doen. Kijk bijvoorbeeld eens een keer op het internet of je daar een andere materiaal kunt vinden wat je kunt gebruiken voor je volgende ontwerp. Dit is ook nog eens erg leuk om te doen. Misschien kom je namelijk wel dingen tegen waar je anders nooit naar zult kijken. 

stof

Inspiratie op doen

Het is ook altijd leuk om inspiratie of te doen. Wanneer je dan namelijk naar een nieuwe stof gaat kijken kun je gaan bedenken wat je er allemaal mee kunt gaan maken en of het daadwerkelijk is waarvan je dacht wat het was. Als je alleen maar met dezelfde materialen werkt zul je ook op een gegeven moment geen originele ideeën meer hebben. Dit is natuurlijk zonde en daarom is iets nieuws proberen ook altijd erg slim om te doen. 

Advies van anderen

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een stof te kopen op advies van anderen. Wanneer iemand namelijk al veel met een bepaalde materiaal heeft gewerkt zul je eigenlijk wel zeker kunnen weten dat dit een fijn materiaal is. Niks is namelijk beter dan het advies van iemand die ervaring heeft met de spullen. Uiteraard kun je ook zelf iets heel nieuws proberen. Dit kan dan goed uitpakken, maar soms ook tegenvallen. Dat moet je ook niet vergeten.