Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Amoveren: wat is het en hoe werkt het?

amoveren

Het slopen van gebouwen of het demonteren van een of meerdere objecten binnen gebouwen is Amoveren. Tijdens het slopen van de gebouwen worden de materialen gedemonteerd zodat deze materialen opnieuw gebruikt kunnen worden. Hier worden tweedehands bouwmaterialen van gemaakt waardoor het een duurzaam proces is. In veel gevallen wordt bijna 99% van de materialen hergebruikt voor de bouw van nieuwe projecten. De reden dat er voor amoveren wordt gekozen is omdat dit minder Co2 uitstoot en beter is voor het milieu. Daarnaast produceer je minder afval en kun je de bouwmaterialen weer een nieuw leven inblazen. Hierdoor is amoveren een duurzame oplossing.

Alles volgens de laatste wet- en regelgeving

Het is belangrijk dat wanneer je kiest voor amoveren, dat je hiervoor een specialist inschakelt. Heb je verbouwplannen dan kun je op zoek naar een specialist op het gebied van amoveren die jou hierbij kan helpen. Van kleine sloopwerken tot volledige projecten; een specialist kan je verder helpen. Amoveren kan worden toegepast op veel verschillende manieren. Zo kunnen complete fabrieken of centrales, schoorstenen, woningen, scheepswrakken of flatgebouwen worden geamoveerd. Uiteraard worden alle werkzaamheden op de juiste manier uitgevoerd en wordt er gewerkt conform de wet- en regelgeving. Kies voor specialisten die een certificaat op zak hebben zodat je zeker weet dat het werk op de juiste manier wordt uitgevoerd. 

De sloop van kleine gebouwen tot grote projecten

Het slopen en amoveren van gebouwen en projecten kan erg uiteenlopen. Zo kan het gaan om een schuur in de achtertuin tot complete flatgebouwen. Het voordeel is dat er veel bruikbare materialen kunnen worden gehaald uit het slopen of amoveren van een gebouw. Deze materialen kunnen vervolgens weer worden gebruikt voor andere projecten. Zo kun je op een duurzame manier zelf weer aan de slag met het verbouwen of aanbouwen van je woning. Uiteraard dien je goed te letten op de kwaliteit van de bouwmaterialen om ervoor te zorgen dat jij hier ook weer een lange tijd gebruik van kunt maken. Hierbij is veiligheid erg belangrijk. 

Dé specialist op het gebied van amoveren

Heb je verbouwplannen en ben je op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van amoveren en sloopwerkzaamheden? Dan kun je terecht bij Bergevoet Doetinchem B.V. Met jarenlange ervaring en kennis op zak weet je zeker dat de werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. Er wordt op een duurzame manier gesloopt en de bouwmaterialen worden weer aangeboden voor hergebruik van diverse projecten.