Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Een beton schutting in een RAL-kleur naar keuze

Wanneer je een beton schutting besteld kun je deze gaan coaten in een gewenste RAL-kleur. De coating zorgt een mooie afwerken wat je mist wanneer je kiest voor een onbehandelde grauwe beton schutting. De beton coating moet je wel zelf of door de monteur laten opbrengen. De populaire kleur van nu is antraciet. Een schutting antraciet bij Schutting33.nl bestellen kan gewoon! De RAL-code voor antraciet is RAL7016 en wanneer je antraciet/grafietgrijs wilt gaan kun je kiezen voor RAL7024. Welke kleur kies jij binnenkort voor jouw betonnen schutting?

Schutting33

Beton schuttingen zijn een redelijk nieuw fenomeen in Nederland. Door de jaren heen is er door een grotendeel van Nederland altijd gekozen voor houten schuttingen. Hier is de laatste jaren een einde aan gekomen. U ziet steeds vaker dat men kiest voor een hout beton schutting en nu wordt er zelfs steeds vaker gekozen om de complete schutting van beton te nemen. Jarenlang heeft Nederland te veel betaald voor een schutting die te veel zorg en onderhoud nodig heeft. Ga niet dezelfde fout in als een grotendeel van Nederland en kies een schutting van beton en u bent een leven lang verzekerd van een top schutting tegen minimale kosten en geen onderhoud!

 

Een beton schutting bij Schutting33 bestellen. Wanneer u besluit om een beton schutting bij Schutting33 te bestellen doet u dit met de laagste prijsgarantie. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse motieven die passen bij de uitstraling van uw tuin. Zo is er de hout motief voor de natuurlook tuinen en het steenmotief voor de wat modernere tuinen. Bekijk de leverbare motieven en laat deze op een gewenste kleur coaten. Gaan de buren naar dezelfde schutting kijken? Overweeg dan een dubbelzijdig motief te nemen en split de kosten met de buren om voordeliger uit te komen!