Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Breng de bioscoop aan huis

Lijst kopen

Ga jij ook zo graag in je vrije tijd naar de bioscoop? Dan heb je vast al eens overwogen om een echte bioscoop aan huis te bouwen. Helaas is dit een redelijk prijzig proces, waardoor vele mensen er toch van afzien. Voor hun is een bioscoop kaartje toch een betere deal. Maar, zelfs met een klein budget kun je een klein beetje van die fijne bioscoop sfeer in je huis overnemen. Denk aan zachte stoelen, filmposters in posterlijsten (een lijst 70×70 is hier ideaal voor), of zelfs een echte popcorn machine. Heb je hier al interesse in gekregen? Lees dan vooral verder, en maak een bioscoop aan huis!

Soms is versiering al genoeg

Je hoeft geen gekke aankopen te doen om je huis een klein beetje meer te laten lijken op een bioscoopzaal. Vraag eens bij je lokale bioscoop na of ze hun oude posters aan je mee willen geven. Vaak kan dit gratis, of voor een zeer klein prijsje. Hang deze posters dan aan je muur op in een mooie fotolijst. Dit zorgt al voor een echte bioscoop sfeer, zonder dat je hiervoor dure spullen moet aanschaffen. Daarnaast kun je de posters eens in de zoveel tijd vervangen, zodat je ze nooit zat zal raken!

Een grotere aanpak kan altijd

Heb je toevallig iets meer geld om uit te geven aan je bioscoop aan huis? Investeer dan in een goede televisie, of in een beamer met een bijbehorend projectie scherm. Zo ervaar je de films net zo als in een echte bioscoop. Ook heb je de optie om zachte stoelen te kopen, zodat je er goed voor zit als de film begint. Heb je zin in een snack tijdens de film? Schaf dan een popcorn machine aan! Deze zijn relatief goedkoop, en maken ‘s werelds beste bioscoop snack in een handomdraai voor je klaar. Dat is pas genieten!