Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

De voordelen van een ronde jacuzzi

100% opmaat gemaakt worden

Een jacuzzi is een groot, meestal rond bad dat gevuld is met water en meestal bubbelt. Hoewel het woord “Jacuzzi” een merknaam is, is het zo’n algemene term geworden voor dit soort bad dat veel mensen zich niet realiseren dat het niet gewoon een andere naam is voor een bubbelbad.

Baden van dit type zijn te vinden in veel openbare plaatsen, waaronder hotels en gezondheidsclubs. Ze zijn ook een populaire optie in nieuwe huizen en appartementen, omdat ze een luxe toevoeging kunnen zijn zonder de bank te breken. Serenaspa.nl heeft een groot assortiment aan jacuzzi’s en biedt de hoogste service!

Ze zijn er in alle soorten en maten, van eenpersoons modellen tot grote groepsinstallaties waar tot 6 personen tegelijk in kunnen zitten! Ook zijn ze er in vele verschillende vormen. Waaronder dus een rondje jacuzzi! In dit artikel zetten we alle voordelen van een ronde jacuzzi op een rijtje.

De voordelen op een rijtje

De draagbaarheid

Er zijn vele voordelen aan het bezitten van een ronde jacuzzi boven een andere vorm van jacuzzi. Ronde jacuzzi’s zijn bijvoorbeeld veel draagbaarder dan andere vormen van jacuzzi’s. Dit komt omdat ze niet zoveel ruimte innemen als een rechthoekige of vierkante jacuzzi. Ook lijken deze ronde jacuzzi’s vaak wat mooier in de tuin dan rechthoekige of vierkante exemplaren.

De hygiëne

Daarnaast zijn ronde jacuzzi’s ook veel gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden. Dit komt doordat de vorm van de ronde jacuzzi veel eenvoudiger is dan die van een rechthoekige of vierkante jacuzzi. Ze hebben ook minder kieren en spleten waar vuil en schimmel zich in kunnen verstoppen.

De warmte

Bovendien zijn ronde jacuzzi’s aantrekkelijk omdat ze gemakkelijker warm te houden zijn door hun ronde vorm die ervoor zorgt dat de warmte beter wordt vastgehouden dan bij andere vormen. Dit betekent dat als je op zoek bent naar een ontspannend warm bad ’s avonds, dit waarschijnlijk de optie is voor jou!