Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Dynamisch werken met een zit sta bureau

Verstelbaar bureau

De hele dag zitten is niet waar wij als mens voor gemaakt zijn, maar we doen het toch op kantoor. Met een onderstel zit sta bureau kunt u gemakkelijk de bureaus die al op kantoor aanwezig ombouwen tot een dynamisch zit sta bureau. Door het zitten af te kunnen wisselen met staan zal de lichamelijke gezondheid van u en uw werknemers verbeteren, denk maar aan de stijve rug aan het einde van een lange dag. Naast een verbetering van rugklachten helpt een zit sta bureau bij het vormen van een dynamische werkomgeving en een beter ritme in de werkdag

In het ritme op gaan

Om productief te kunnen werken hebben mensen een lekker ritme nodig. Met een onderstel zit sta bureau kan iedereen zelf een ritme opbouwen door delen van het werk in te delen op zit en sta. Zo kun je lekker staan tijdens het bellen en zo heen en weer lopen tijdens het gesprek wat erg goed is voor de concentratie terwijl het belangrijke mailtje geschreven kan worden terwijl u comfort opzoekt in uw bureaustoel. Daarnaast is beweging goed voor productiviteit dus met de radio aan kan iedereen tijdens het staan lekker meeswingen terwijl het werk daardoor enkel beter wordt.

Socialer werken dan ooit

Wanneer mensen staan en dus al op de been zijn neemt dat ook een barrière weg tussen elkaar. Het opzoeken van en collega voor een moeilijke vraag wordt makkelijker als je toch al staat en het maakt het minder spannend om de manager aan te spreken als je weet dat zij van 10 tot 12 lekker meedanst met de top 40. Daarnaast is de productieve gezelligheid ook een manier waarop mensen verbinding zoeken met elkaar waardoor de teams productiever aan projecten kunnen werken. Ze kennen elkaar beter waardoor communicatie altijd lekker gaat.