Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Een droom in je tuin

overkapping

Elke tuinliefhebber wil natuurlijk het liefst het hele jaar buiten zitten, ieder jaargetijde heeft zijn charme met mooie kleuren en veranderingen in je tuin. Met een tuinkamer kun je zowel in de zomer en winter buiten genieten, optimaal het hele jaar door van al het moois wat je tuin heeft te bieden. Er zijn verschillende opties om het comfort in de zomer en winter te verhogen, verleng de woonkamer tot in je tuin met. Je wandelt als het ware van je huis zo de tuin in zonder aan comfort in te leveren.

Glassystemen

De systemen die worden gehanteerd voor een tuinkamer zijn innovatief en slim te noemen, in de overkapping wordt er rekening gehouden met een glas systeem. Eenvoudig kun je de glazen panelen aan de voorkant open of naar wens weer dicht doen, de rails aan de onderkant is niet hinderlijk en zeer minimaal waardoor je er niet overheen hoeft te stappen. Bij regen zit je in een waterdichte kamer, wind en waterdicht dus lekker beschut. Zo kun je in de herfst en de winter ook met vrienden een wijntje drinken in de tuin.

overkapping

Ga voor tuinkamer De Luxe

Wanneer je meer eist dan een eenvoudige tuinkamer en een gevoel van luxe wilt hebben zomer en winter, dan is tuinkamer De Luxe een geschikt model voor jou. Deze tuinkamer heeft een prachtig ontwerp en is geschikt om zomer en winter in te zitten, zonder nat te worden of last te hebben van de wind. In de zomer klap je de glazen panelen naar de zijgevel, hierdoor heb je een geheel open zicht de tuin in. Bij deze kamer is er zelfs de optie om te kiezen voor een strook led verlichting om het geheel echt af te maken.