Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Een praktische vloer

PVC visgraat vloeren

Bij het kiezen van een mooie vloer voor bijvoorbeeld de woonkamer, moet je ook rekening houden met andere dingen. Is de vloer wel geschikt, en is deze eenvoudig te onderhouden zodat deze langere tijd mooi blijft zonder er veel aan te hoeven doen. Bij PVC visgraat vloeren hoef je hier geen enkele twijfel over te hebben, deze kunnen in verschillende ruimtes worden gelegd en vergen niet veel onderhoud. Ander voordeel is dat je wel een zeer ruime keuze hebt uit de kleuren, en verschillende soorten vloeren. De vloeren doen tegenwoordig niet meer onder voor een echte houten vloer.

Geschikt voor iedere ruimte

Denk je aan PVC visgraat vloeren, dan kun je er vanuit gaan dat je de vloeren in bijna iedere ruimte kunt leggen. Omdat ze bestand zijn tegen vocht, is de vloer ook in het toilet of de keuken te leggen.Vaak moet je bij een houten vloer er rekening mee houden dat er geen vocht bij komt, omdat de vloer dan bol kan gaan staan. In tegenstelling tot een houten vloer, hoef je een PVC vloer ook niet te schuren maar blijft deze jarenlang mooi. Uit de verschillende modellen, kun je kiezen voor een vloer met een nerf erin of een geheel gladde vloer. Ben je op zoek naar een bepaald merk, ook dan kun je bij cavallo-floors goed terecht.

PVC visgraat vloeren

Ook voor kantoren en winkels

PVC visgraat vloeren zijn niet alleen geschikt voor thuisgebruik, ook in kantoren en winkels worden de vloeren veel gebruikt. Wil je naast een zichtbare nerf, ook een voelbare nerf kan dit met PVC ook. Omdat de delen voorzien zijn van een v groef aan de lange zijde, is het net of je te maken hebt met een echt houten vloer. De v groef kan verschillen per merk, wat de breedte is.