Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Een vrolijke regisseursstoel van Kleurmeester

Ik hou er ontzettend van om lekker in mijn eigen huis en tuin aan de slag te gaan. Zo vind ik het leuk om met mijn inrichting bezig te zijn. Afgelopen zomer ben ik tegen een hele leuke website aangelopen en ik heb er een aantal vrolijke stoelen gekocht. Of je nu op zoek bent naar een leuke stoel voor in de tuin, een dagje strand of voor op je balkon: een regisseursstoel is geschikt voor iedere situatie! Ik kende de standaard regisseursstoel eigenlijk alleen maar uit films, totdat ik de website van Kleurmeester.nl eens bezocht. Je vindt hier ontzettend veel verschillende artikelen in de meest vrolijke kleuren en motieven. Van taflkleden tot kussens en van tassen tot de regisseursstoel, er is van alles te koop! Wil je weten wat voor model ik heb uitgekozen? Ik ga je er alles over vertellen! 

Een regisseursstoel in verschillende kleuren

Een regisseursstoel draagt enorm bij aan het creëren van een prettige sfeer. Door de vrolijke motieven en kleuren word ik altijd ontzettend blij. Bij Kleurmeester op de website kun je kiezen uit uni stof, strepen en verschillende materialen voor de zitting. Zo kies je dus helemaal zelf wat voor soort sfeer je neerzet en ik denk dat veel mensen dit leuk vinden om te doen. Daarbij komt het comfort van de regisseursstoel. Deze is gemaakt van hout en heel makkelijk inklapbaar. Ook wanneer je dus bijvoorbeeld niet zo veel ruimte hebt is het heel gemakkelijk om deze aankoop te doen. Na jouw middagje relaxen klap je de stoel namelijk weer heel gemakkelijk op. Dit is toch ideaal? Met een gewicht van 5kg weet ik zeker dat ook oudere mensen dit product fantastisch zullen vinden!

Makkelijk mee te nemen en te onderhouden

Bij Kleurmeester.nl op de website is het mogelijk om stoffen te kopen met coating. Hierdoor zijn ze weerbestendig en zullen ze niet zo snel vervangen hoeven te worden. En wanneer je de stof van de regisseursstoel toch vervangen wil, doe je dit heel gemakkelijk door een nieuwe zitting te bestellen. Misschien vind je het leuk om verschillende kleuren en stoffen met elkaar te combineren. Je kunt namelijk losse lopers bestellen waarmee jij jouw eigen feestje kunt maken! Ik heb op dit moment twee regisseursstoelen gekocht en ben van plan om er nog een paar bij te kopen. Ook voor op vakantie wil ik namelijk graag een leuke, vrolijk gekleurde set meenemen! Ben jij al nieuwsgierig geworden?