Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Goede investering bij Holland Warmte

Holland Warmte heeft de beste CV ketels voor uw huis, verschillende soorten en maten zorgen ervoor dat ook u de perfecte ketel krijgt geleverd voor uw huis. Holland Warmte heeft al meer als 50 jaar ervaring en dat komt ook terug in de kwaliteit en de service. U krijgt zoal 13 jaar garantie op de ketels en daarom komt u niet zomaar voor een verrassing te staan als het gaat om de prijs. De prijs is altijd uitstekend en het bedrijf wilt niet dat jij ook maar een cent teveel betaald. Een bedrijf werkend door het hele land is er ook voor uw CV ketel. Het personeel is intern opgeleid en daarom weten zij precies hoe het eraan toe gaat binnen het bedrijf.

thermosstaat

Eigen ervaring

Zelf heb ik een ketel gekocht bij het bedrijf en ik ben erg tevreden met de service en de kwaliteit van het product. Omdat ik een nieuwe ketel nodig had en ik een keer wel kwaliteit wou hebben, omdat mijn oude ketels altijd vroegtijdig kapot gingen, ben ik gaan zoeken op het internet naar bedrijven die een goede ketel kunnen plaatsen. Ik kwam bij dit bedrijf uit en het sprak mij meteen aan dat ze heel erg goede keurmerken hebben. Ik keek bij hun producten en ik zag dat het alleen maar A-merken waren en de prijzen die erbij stonden spraken me erg aan want die waren erg eerlijk. Na een goed plan te hebben gemaakt heb ik besloten om het product bij hun te kopen omdat de prijs en de kwaliteit me erg aansprak, daarnaast sprak het me ook erg aan dat ze al meer als 50 jaar ervaring hebben hiermee. Ik raad dus iedereen aan hier je ketel te kopen!

remeha