Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Gratis interieuradvies

Als je toe bent aan een nieuw interieur maar niet helemaal zeker weet welke keuzes je kunt maken, dan is gratis interieuradvies ideaal voor jou. Het aanvragen van gratis interieuradvies kan heel makkelijk online. Je krijgt dan een persoonlijk adviesgesprek dat helemaal afgestemd is open jouw interieur wensen. Ter voorbereiding van het adviesgesprek zou je alvast een beetje uit kunnen zoeken wat je wel en niet mooi vindt. Een interieurstylist helpt je verder op weg en kan jou een droominterieur adviseren.

Een adviesgesprek met de interieurstylist

Voor een gratis interieuradvies met een interieurstylist hoef je in principe niks te doen. En interieurstylist neemt alle mogelijke keuze met je door. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de kleuren, het type meubels en accessoires dat bij je past. Hierdoor hoef je nergens over na te denken en zorgt de interieuradviseur voor de ideeën. Het gesprek zal dan ook altijd 100% persoonlijk zijn en helemaal afgestemd op jouw wensen. Als je samen met je partner niet uit de interieur keuzes komt dan is een gratis interieuradvies ook ideaal. Een interieuradviseur kijkt naar de ideeën van jullie beiden en zal een mooie tussenweg vinden waarbij jullie woonstijlen mooi samenkomen.

Interieurideeën opdoen

Voorafgaand aan het gesprek zou je eventueel zelf kunnen kijken naar interieurideeën. In verschillende woonbladen en op het internet kun je inspiratie opdoen. Je zou zelf een collage kunnen maken met die afbeeldingen die je mooi vindt en dit voor de interieurstylist klaar kunnen leggen. Hierdoor stap je makkelijker het adviesgesprek in. Je kan de interieurstylist dan namelijk letterlijk laten zien wat je mooi vindt. Deze kan dan tijdens het gratis interieuradvies jouw collage vergelijken met de beschikbare meubels.

Het aanvragen van gratis interieuradvies

Wanneer je gratis interieuradvies gaat aanvragen dan zal dit op meerdere vlakken handig kunnen zijn. Het aanvragen van interieuradvies kun je doen om inspiratie op te doen. Als je niet weet waar je moet beginnen bij een nieuw interieur dan kan het interieuradvies een eerste stap zijn. Je kunt ook interieuradvies aanvragen als je al een idee hebt van je interieur maar wilt kijken of er andere mogelijkheden zijn. Een interieuradviseur kan dan kijken naar de ideeën die je hebt en hele andere ideeën aandragen. Tot slot kan een interieuradvies handig zijn wanneer je eigen stijl en de stijl van je partner verschillen. Een interieuradviseur kan dan een mooie middenweg vinden.

Wat doet een interieuradviseur nog meer?

Een interieuradviseur let niet alleen op kleuren en stijlen, maar ook op de praktische kant. De interieuradviseur neemt verschillende vragen mee in het adviesgesprek. Zo wordt gekeken naar de huidige indeling van je huis. Er wordt gekeken op je huidige indeling het meest praktisch is. Daarnaast is het soms mogelijk om met een andere opstelling meer ruimte te creëren, plus een meer ruimtelijk effect. Ook aan opbergruimte wordt gedacht door de juiste keuzes van meubels en opbergplekken. Wat voor vragen je ook hebt, een gratis interieuradvies is altijd handig om aan te vragen. Maak nu snel een afspraak via DeRuijtermeubel.nl.