Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Huis kopen Spanje

Je kan het beste huis kopen Spanje bij Puurspanje. Bij dit bedrijf kan je een groot aanbod aan huizen en villa’s vinden voor een fijn prijsje. Wacht nu niet langer en kijk meteen op de site voor mooie huizen in Spanje!

Rekening houden huis kopen Spanje

Je moet rekening houden met een aantal zaken wanneer je van plan bent om een huis te kopen in Spanje. Je moet bijvoorbeeld altijd checken of de eigenaar ook daadwerkelijk de wettelijke eigenaar is van dat huis. Je moet ook een fiscaal nummer hebben en vaak moet je ook een rekening openen in Spanje om alle geldzaken te regelen. Verder moet er nog een koopovereenkomst afgesloten worden, vervolgens moet deze ook nog nagecheckt worden. Een heel gedoe dus. Gelukkig staan de medewerkers van Puurspanje paraat om jou zo snel en goed mogelijk te helpen. De medewerkers hebben allemaal al jarenlange ervaring en weten precies hoe ze te werk moeten gaan.

Eigen ervaring

Zelf hebben mijn man en ik onlangs een villa in Spanje gekocht. Wij hebben gekeken naar de verschillende opties en prijzen. Wij hebben uiteindelijk de keuze gemaakt om een villa aan het strand te kopen. Het is een schitterend huis met uitzicht op zee. Ik kan niet meer tevreden zijn met het huis en het hele verkoopproces. Het bedrijf heeft mij goed geholpen met het maken van beslissingen en ze geven veel advies. Ik ben erg tevreden en het is absoluut een aanrader als je opzoek bent naar een goede makelaar voor het kopen van een huis in Spanje.