Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Ik was al enig tijd op zoek naar teak meubels Utrecht

WortmanKennen jullie de firma Wortman en hun teak meubels Utrecht al? Persoonlijk staat dit bedrijf hoog in mijn lijstje van bedrijven waar ik graag terug kom. Het was begonnen met een boekenkast die ik hier gekocht had. Omdat ik nog al veel wensen had was ik bang dat ik zo’n kast nergens kon kopen. Toen ik hun site eenmaal gevonden had zocht ik meteen waar zij gevestigd waren. Dit is dus in Alphen aan den Rijn, gelukkig niet ver van mij vandaan. Eenmaal daar werd ik vriendelijk verwelkomt. Ik zei dat ik op zoek was naar een boekenkast. Allereerst lieten zij mij hun assortiment zien. Hier stonden natuurlijk wel een aantal mooie tussen, maar niet net datgene wat ik zocht.

teak meubels utrecht

Schitterende boekenkast op maat

Bank op maatOmdat ik dus een boekenkast op maat wou hebben ging ik met hun aan tafel zitten. Allereerst vroegen zij aan mij wat ik in gedachten had. Dit werd allemaal duidelijk op papier gezet. Vervolgens werd er een 3D tekening gemaakt van mijn woonkamer. Op deze wijze kon ik het ’totale plaatje’ zien. Uiteindelijk kwamen zij nog met een paar aanpassingen.

Ik kan jullie inmiddels vertellen dat het eindresultaat zeer mooi is geworden. Ik ben Wortman dan ook erg dankbaar voor hun diensten. Ik kreeg hier dan ook echt het gevoel dat ze samen met mij iets moois wouden maken. Dus ben jij in toekomst ook op zoek naar teak meubels Utrecht? Dan weet jij vanaf nu waar je moet zijn.