Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Kies verstandig, kies voor deurluifels

Bent u het ook zat, wanneer het regent en u het huis in wilt, maar alsnog nat wordt terwijl u de deur net open kreeg. Kies dan verstandig voor deurluifels.

Waarom zijn deurluifels verstandig om te nemen ?

Er zijn veel redenen om voor  deurluifels te gaan. Deurluifels geven uw woning bijvoorbeeld een nettere en fraaie uitstraling. Daarnaast is het een fijn gevoel als u de deur droog open kunt doen, zonder dat u zich hoeft te haasten om niet nat te worden. Daarnaast kunnen bezoekers voortaan ook onder de deurluifel staan als ze op visite komen en u krijgt er waarschijnlijk complimenten over hoe fijn deurluifels zijn en hoe mooi.

Over ons

Luifel.com is een website die gespecialiseerd is in deurluifels, ze hebben oog voor detail en stijl, Ze weten precies wat voor de klant geschikt is en wat ze nodig hebben. Daarnaast heeft Luifel.com een groot assortiment die vanuit Duitsland geproduceerd worden met hoge kwaliteit. Daarnaast hebben hebben ze ook een aantal geproduceerde deurluifels. Luifel.com waarborgt als het ware de kwaliteit van hun deurluifels.

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit kwalitatieve deurluifels. Wij bieden verschillende deurluifels, onder andere deurluifels met een strakke en moderne uitstraling, deurluifels met fraaie en elegante uitstraling en traditionele luifels die gebogen zijn. Al onze deurluifels zijn regen en wind bestendig.

Verzending en retouren

Voor onze verzending, geldt de standaard levertijd van 5 weken, onze deurluifels worden namelijk op maat gemaakt en kunnen niet geretourneerd worden.