Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Kies voor stijl en comfort met nieuwbouw in jaren 30 stijl!

Droom je van een jaren 30 woning, maar wil je niet inleveren op comfort? Ontdek de voordelen van nieuwbouw in nostalgische stijl.

Jaren 30 kenmerken, hedendaags comfort

Een jaren 30 woning heeft een unieke charme met kenmerkende elementen zoals glas-in-loodramen en erkers. Het is een bouwstijl die na al die jaren nog steeds ongekend populair is. Ouderdom komt echter ook bij huizen met gebreken. Zoals de ‘kartonnen muren’ en enkel glas. Kiezen voor jaren 30 nieuwbouw betekent dat je deze nostalgische esthetiek kunt behouden, maar dan met moderne gemakken.

1. Directe isolatie

Nieuwbouwhuizen worden standaard gebouwd met uitstekende isolatie, wat resulteert in een energiezuinige woning. In tegenstelling tot authentieke jaren 30 woningen, hoef je je geen zorgen te maken over koude tocht en hoge energierekeningen.

2. Modern comfort

Geniet van hedendaags comfort in een nostalgisch jasje. Nieuwbouwhuizen kunnen worden uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals vloerverwarming, slimme huisautomatisering en energiezuinige apparatuur.

3. Bouw op jouw droomlocatie

Met nieuwbouw heb je de vrijheid om je droomhuis te bouwen waar jij dat wilt. Geen compromissen over locatie; kies het perfecte perceel en creëer je eigen stukje jaren 30 paradijs.

4. Transparante kosten

Bij nieuwbouw heb je beter inzicht in de kosten. Het renoveren van een authentieke jaren 30 woning kan onverwachte uitgaven met zich meebrengen. Met nieuwbouw weet je van tevoren wat je kunt verwachten, waardoor je financiële verrassingen vermijdt. Een nieuw huis in jaren 30 stijl biedt het beste van twee werelden: de allure van vroeger gecombineerd met het comfort en de efficiëntie van vandaag. Dus, waarom dromen van het verleden als je het kunt bouwen voor de toekomst? Zelf een huis (laten) bouwen? Wat kost een huis bouwen per m3? Een gedetailleerde gids voor budgettering