Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Maak je airco mooi met een cover van Evolar

Een airco is heerlijk tijdens de warmere maanden en dagen. Een airco geeft je dan verkoeling en je kunt frisse lucht door de ruimte laten stromen. Veel mensen kopen om deze redenen een airco. Veel mensen kopen ook geen airco en voornamelijk omdat het niet altijd de mooiste apparaten zijn. Een airco kan een groot blok zijn dat veel aandacht trekt in de ruimte. Dat is natuurlijk zonde van jouw mooie interieur. Hier heeft Evolar een oplossing voor gevonden. Zij hebben covers ontworpen die over vrijwel elke airco en de airco een moderne uitstraling geven.

Covers in allerlei kleuren en maten

Van Evolar kun je verschillende soorten covers en behuizingen kopen. Zo heb je ook airco’s in allerlei maten, dus ook de covers van dit merk zijn in de maten Small, Medium en Large. Hiermee passen de covers op vrijwel elke airco. Daarnaast kun je kiezen tussen de kleuren zwart, wit, steenrood en antraciet. Deze natuurlijke kleuren passen vrijwel bij elke andere kleur en vallen ook niet te veel op. Zo valt je airco dus ook niet meer veel op. De covers zijn makkelijk te monteren op de airco en dan heb je een prachtige box.

Simpel en modern

Evolar heeft dus mooie en makkelijke monteerbare covers voor de airco. Daarnaast zijn de covers ook nog eens simpel en modern. Ze passen dus bij vrijwel elk interieur en ze maken je airco simpel. Zo valt het ook niet zo op. De covers zijn simpele boxen met openingen aan de zijkanten en voorkant om de lucht door te laten. De covers zijn makkelijk te monteren, maar als je bij Aircoshop.nu koopt, dan helpen ze bezorgers ook met installeren. Dus wil je een Evolar Airco kopen? Dan kun je deze laten installeren door de bezorgers als je bestelt bij Aircoshop.nu.