Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Op vakantie in Istrië

Istrië

Sinds het afgelopen jaar gaan steeds meer mensen op vakantie in Nederland. Dit komt natuurlijk door de corona maatregelen. Vakantie in eigen land is altijd een goed plan. Je hoeft niet ver te reizen en er zijn genoeg leuke dingen te doen. De locatie kiezen kan lastig zijn. Naar Istrië op vakantie gaan of gezellig met het gezin op de camping? Of verblijf je liever met een groep vrienden in een chalet? Maar hoe vind je de juiste bestemming om op vakantie te gaan in Nederland? Mensen verwachten het niet, maar er is veel keuze voor een vakantie in ons eigen kleine land. In dit artikel zullen leuke locaties en verblijven worden toegelicht. Daarnaast zullen er leuke uitjes worden toegelicht. 

Istrië

Locaties

Hoewel veel mensen Nederland saai noemen, heeft ons kleine land veel verschillende landschappen en mooie plekken om naartoe te gaan. Om te beginnen Zuid-Limburg. Het landschap is hier prachtig met veel heuvels en het voelt net alsof je toch een beetje in het buitenland zit. Je kunt ook kiezen voor een plekje langs de kust, zoals Noordwijk, Katwijk of Scheveningen. De meest populaire bestemmingen van Nederland zijn natuurlijk de Waddeneilanden. Hier kun je genieten van het strand, maar ook van leuke dorpjes en natuur. Zoek je rust? Neem dan is een kijkje bij de Hoge Veluwe. Dit is een prachtige plek.

Uitjes in Nederland

Er zijn veel dingen te doen in ons kleine landje. Boek bijvoorbeeld een vliegtocht boven de Waddeneilanden of de Veluwe. Hierbij zie je ons land eens vanuit een andere hoek (boven). Een prachtig uitje die je nooit zal vergeten. Daarnaast zijn er veel historische stadjes te bezoeken. Ga bijvoorbeeld een keer naar Groningen of Maastricht. Een ander leuk uitje is het bezoeken van een natuurgebied in Nederland, zoals de Biesbosch, het Zwin en het gebied rondom Valkenburg.