Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Opkopen inboedel Seniorenhulp!

Mijn vader is afgelopen week verhuisd naar een nieuw appartement! Dit appartement is een stuk kleiner dan zijn vorige woning. Maar aangezien zijn nieuwe woning veel kleiner is waren er vele goederen achter gebleven in zijn oude woning. Ook deze goederen moesten ontruimd worden. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die deze goederen voor mijn vader kon gaan ontruimen. Na een tijdje het internet te hebben bekeken belandde ik op de website van Seniorenhulp. Een van de mogelijkheden bij dit verhuisbedrijf is opkopen inboedel.

Wanneer u kiest voor de mogelijkheid opkopen inboedel dan komt Seniorenhulp de desbetreffende goederen op halen. Deze goederen worden dan verkocht op veilingen voor schappelijke prijzen. Na de verkoop van de goederen wordt het geld aan de klant gegeven. Het enigste wat u op dat moment moet betalen zijn de verleende diensten van Seniorenhulp. Na het zien van deze mogelijkheid nam ik het besluit om deze aanbieder in te huren!

Opkopen inboedel

Top mogelijkheid!

Mijn eigen ervaring met Seniorenhulp is werkelijk waar geweldig! Dankzij de verkoop van de goederen op een veiling heeft mijn vader een leuk bedrag op zijn bankrekening gestort gekregen. Met dit geld kan hij de komende jaren leuke dingen gaan doen, een paar weken lekker op vakantie gaan en dergelijke!

Zijn er tijdens uw verhuizing goederen achtergebleven? Laat Seniorenhulp deze goederen dan verkopen op een veiling! Zij verlenen een goede service, hanteren lage prijzen voor hen diensten en doen er alles aan om uw goederen te verkopen!

Seniorenhulp