Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Overal toepasbaar

kunstgras

Wanneer je denkt dat kunstgras kopen in Limburg bij topkunstgras.nl alleen wordt gebruikt in de tuin dan heb je het mis, tegenwoordig zijn er verschillende soorten gras die bijna overal toepasbaar zijn. Je kunt van je balkon of dakterras ook een mooie buitenruimte maken, of het speelveld waar de kinderen naar hartelust lekker spelen. Wel zitten er tussen de soorten gras verschillen, met name de belasting tijdens het gebruik is een belangrijk aspect om er jaren plezier van te kunnen hebben.

kunstgras

Gras voor een balkon

Wil je ook op je balkon een mooie groene ervaring hebben dan is kunstgras daar uitstekend voor geschikt, dat een balkon er niet uit kan zien als een tuin is tegenwoordig niet meer aan de orde. De soorten en kwaliteiten gras die er zijn, zorgen ervoor dat je altijd wel een mooi soort gras vind wat naar je zin is. Van licht tot donkergroen, van kort net gemaaid gras tot een wat langere spriet. Bij topkunstgras.nl is het allemaal mogelijk.

Laten leggen of zelf leggen?

Wanneer je kunstgras hebt gekocht is het nog een hele klus om dit op een goede manier te leggen, met name de ondergrond is essentieel om het gras mooi vlak en stevig te leggen. Ben je niet handig of heb je er geen tijd voor, dan kan topkunstgras.nl het gras ook voor je leggen. Informeer bij de medewerkers voor de kosten van het leggen, in heel veel gevallen is het gras binnen een dag gelegd zodat je er al snel van kunt genieten.