Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Prachtige gevelbekleding besteld

Prachtige gevelbekleding besteld!

Ik vind het erg belangrijk om de buitenkant van het huis er ook netjes uit te laten zien. Iets waar de vorige eigenaar van het pand niet in is geslaagd…

gevelbekleding-novicell-steppe-bruin-330x174

Wij hebben sinds een paar weken dit huis gekocht en moet eerlijk zeggen dat ik hier onwijs blij mee ben. In de eerste instantie was het nog niet zeker of dat we het uberhaupt wel konden kopen, pas nadat we hadden getekend viel er een enorme last van de schouders. Dit werd al vrij snel vervangen door zorgen. Pas wanneer het huis volledig leeg is krijg je pas te zien met wat er allemaal gebeuren moet. Zowel de buitenkant als de binnenkant diende volledig aangepakt te worden. Qua financieel stonden we er vrij goed voor, hier hadden we ook wel rekening mee gehouden. Ik had alleen niet verwacht dat het een tijdrovende klus gaat worden. Zo hebben we besloten om hier diverse experts voor in te schakelen zodat we niet al te lang bij onze ouders moeten blijven wonen.

Heering werkt!

Mijn vriendin heeft ervoor gekozen om voor de binnenkant van het huis diverse experts te zoeken, mijn taak was de buitenkant aan te pakken. Ik ben dan ook meteen gaan zoeken op het internet en terecht gekomen op de website van Heering. Bij Heering is het namelijk mogelijk om je gevelbekleding volledig te renoveren waar je niet meer naar om hoef te kijken. Ook in de kosten zijn hun een stuk goedkoper! Mijn vriendin heeft onlangs ook een stukadoor gevonden!