Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Stucadoorsbedrijf Hoofddorp: Creëer met stucwerk een interieur met karkater

Wil je graag genieten van een nieuw interieur, maar heb je een beperkt budget? Dan is het een goed alternatief om voor een stucadoorsbedrijf Hoofddorp te kiezen. Een stucadoorsbedrijf in je buurt kan je helpen om je muren en plafonds in een nieuw jasje te steken.

Stucwerk is niet voor niets zo populair. Het is dé goedkoopste oplossing om het interieur te creëren van je dromen. Ver moet je niet zoeken naar een kwalitatief stucadoorsbedrijf Hoofddorp, want Molenaar & Schilder helpt je graag! Met Molenaar & Schilder, stucadoorsbedrijf Hoofddorp, kan je altijd vertrouwen op een prachtig resultaat. Hieronder ontdek waarom Molenaar & Schilder, stucadoorsbedrijf Hoofddorp ook voor jou de beste keuze is! 

Stucwerk op maat van élk gezin

Over smaken en kleuren valt niet te twisten. Iedereen heeft zijn eigen unieke smaak en daarom is stucen ook altijd de beste keuze. Als je ervoor kiest om je muren en plafonds te laten stucen, dan zijn er namelijk zoveel mogelijkheden, dat het past bij ieders stijl. Welke optie kies jij? Liever een stucadoorsbedrijf Amsterdam, Stucadoorsbedrijf Almere of een stucadoorsbedrijf Haarlem ook deze website behoren tot het netwerk van Molenaar & Schilder.

Pleisterwerk dé ideale afwerking voor een modern interieur

Als je fan bent van het modern interieur, dan is pleisterwerk de beste keuze voor jou. Door je muren en plafonds te laten bepleisteren, laat je oneffenheden wegwerken. Hierdoor zien ze er erg strak uit. Het zal je interieur ook meteen een luxueuze uitstraling geven. Na het pleisterwerk kan je kiezen voor het sausen van wanden en plafonds. Het sausen van wanden en plafonds houdt in dat je muren en plafonds geschilderd worden. Door je muren en plafond te laten sausen breng je kleur in je interieur.

Latex spuitwerk: kleurrijke muren zonder vlekken

In plaats van het sausen van wanden en plafonds na het pleisteren kan je ook kiezen voor latex spuitwerk. Tegenwoordig is deze keuze populairder, omdat het spuiten van wanden en muren met latexverf zorgt voor een erg strak resultaat. Bij het sausen van wanden en plafonds kunnen er vlekken ontstaan, zeker als je het zelf doet, maar wanneer je kiest voor latex spuitwerk dan kan je altijd rekenen op een feilloos resultaat. Daarnaast gaat deze verftechniek veel sneller en is het een goedkope manier om je muren en plafonds in de verf te zetten.

Dat is ook de reden waarom er zo vaak voor latex spuiten gekozen wordt voor grotere oppervlakten. Als je bijvoorbeeld je volledige gebouw wilt laten voorzien van nieuwe kleurtjes, dan is dit de beste optie. Je kan bovendien kiezen uit ontzettend veel kleuren. Vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken? Aarzel dan niet om ons je vragen te stellen. Molenaar & Schilder, stucadoorsbedrijf Hoofddorp helpt je graag!

De ideale sfeer in je huis met sierpleister

Als laatste optie kan je kiezen voor sierpleister. Sierpleister is erg bijzonder, omdat het al een afwerking is op zich. Het zorgt voor een mooie korrelige structuur. Een groot voordeel van sierpleister is dat het beschikbaar is in verschillende uitvoeringen, hierdoor past het mooi in verschillende interieurtypes.

Zo is er bijvoorbeeld spachtelputz, een mengsel van gebroken marmelkorrels dat zorgt voor een mooie korrelige structuur op je muren of plafond. Je kan zelf de korreldikte en de kleur kiezen die je laat aanbrengen. Spachtelputz is niet de enige mogelijkheid, een andere populaire keuze is granol. Granol sierpleister heeft groefjes en doet een beetje denken aan een boomschors. Dit soort sierpleister geeft je woning een stoerdere look. Hoewel granol en spachtelputz de populairste soorten zijn, zijn er nog tal van andere mogelijkheden, waaronder granietpleister, ivoorpleister en schuurpleister.

Sierpleister is niet alleen een goede keuze omdat het erg mooi is, maar het heeft nog tal van andere voordelen. Als je muren vuil zijn, dan kan je dit makkelijk verwijderen want sierpleister kan je eenvoudig schoonmaken. Een ander voordeel van sierpleister is dat het krasbestendig is en daarom jarenlang mooi blijft. Is sierpleister iets voor jou, maar vind je het moeilijk om te kiezen uit de verschillende soorten? Dan helpt Molenaar & Schilder, stucadoorsbedrijf Hoofddorp je graag met het maken van een keuze!