Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Terrasoverkapping die 100% op maat gemaakt worden

100% opmaat gemaakt worden

Veranda Diamond zorgt voor kwaliteit terrasoverkappingen die 100% op maat  gemaakt worden. U heeft waarschijnlijk een aantal overkappingen gezien, maar nog niet de juiste die naar uw wensen voldoet. U kunt daarom uw de gewenste overkapping zelf samenstellen en inrichten zoals u die wilt. Binnen 48 uur wordt door u gekozen overkapping nauwkeurig gemaakt op maat door het bedrijf. Indien je ervoor kiest een terras overkapping zelf in elkaar te zetten, wordt ervoor gezorgd dat alle zwaluwstaarten, inkeping en verbindingen op de juiste positie zijn aangebracht en deze mee komt met duidelijke instructies.

100% opmaat gemaakt worden

Glazen terrasoverkappingen op maat

Met glazen terrasoverkappingen die  op maat gemaakt worden kun je lekker lang buiten blijven en vergroot je zo je leefruimte. De terrasoverkappingen van Veranda Diamond worden altijd volledig op maat gemaakt voor de klant. Dit betekent dat jouw glazen overkapping tot op de millimeter nauwkeurig wordt vervaardigd. Naast de afmetingen bepaal jij zelf de profielkleur en extra opties, zodat de terrasoverkapping aan al je wensen voldoet. De glazen overkappingen zijn uit te breiden met verschillende opties voor optimaal comfort. Glazen wanden, radiatoren, zonwering en verlichting maken van jouw terras een ware tuinkamer waar je het hele jaar door lekker buiten kunt zitten en genieten van de uitzicht.

Overkapping met zonwering kopen

In de zomer kan het erg warm worden onder een glazen dak. De mogelijkheid bestaat om de glazen overkapping uit te breiden met zonwering, zodat je tijdens warme dagen onder uw overkapping kunt zitten. Bij de meeste systemen kan je zowel zonneschermen horizontaal op het dak en verticaal tegen de wanden plaatsen. Deze kan zowel aan de buitenkant als binnenkant van de glazen overkapping gemonteerd worden. Aangezien de zonwering speciaal bedoeld is om overhitting te voorkomen, wordt deze dan aan de buitenkant geplaatst. Welk type zonwering het meest geschikt is voor je dak hangt af van de situatie en je persoonlijke wensen.