Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Voordelen van elektrische rolluiken die u moet kennen:

Overweegt u om rolluiken aan te schaffen? Hier zijn redenen waarom je ze zou moeten krijgen. Verhoogde beveiliging. Het installeren van rolluiken verhoogt uw veiligheid aanzienlijk, waardoor uw ramen van oudsher een zwak punt en veelvoorkomende keuze voor dieven worden als een afschrikmiddel. Het geluid en de tijd die nodig zijn om door een luik te gaan, zijn voldoende om elke dief af te schrikken; ze zouden veel liever een gemakkelijker doelwit kiezen. Daarnaast geven raamluiken van somfy.nl u volledige controle over de privacy van uw huis, zodat u op elk moment van de dag of nacht ongewenste aandacht kunt buitensluiten. In tegenstelling tot gordijnen is er geen mogelijkheid van een kier waardoor ongewenste luidruchtige buren naar binnen kunnen gluren.

Gereduceerde warme en koude transfers

Het plaatsen van elektrische rolluiken vertraagt ​​de warmteoverdracht van binnen naar buiten (en vice versa) door naast je beglazing een extra barrière te vormen. Uw huis houdt de warmte beter vast in de winter en blijft in de zomer langer koel, waardoor uw huis of kantoor comfortabeler is om te verblijven en te genieten.

Bespaar geld op energierekeningen

Verminderde warmteoverdrachten hebben een domino-effect op uw energierekening. Met geïnstalleerde luiken hoeft u minder tijd te besteden aan het uitvoeren van uw airconditioning en verwarming om uw gebouw op de juiste temperatuur te houden. Dit betekent dat rolluiken niet alleen goed zijn voor uw energierekening, maar ook voor het milieu. Het is bewezen dat het installeren van rolluiken het geluidsniveau dat uw eigendom van buitenaf binnenkomt, vermindert, waardoor u druk verkeer of lawaai buitensluit. Ook wordt je niet gestoord door je buren. U kunt zeker de fout ingaan door een elektrisch rolluik bij u thuis te installeren. U profiteert alleen van het comfort en de veiligheid die het bij u thuis brengt.