Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Waarom een trachycarpus fortunei kopen mijn beste beslissing was

Trachycarpus fortunei

Ik hou heel erg van tuinieren. Tuinieren is echt mijn leven en dat kun je ook wel zien als je mij een week zou volgen. Ik ben inmiddels al drie jaar gepensioneerd na een heel leven te hebben gewerkt als buschauffeur. Na dit leven besloot ik om een nieuwe hobby te zoeken en toen kwam ik uit bij tuinieren. In deze tekst ga ik het hebben over waarom ik voor tuinieren koos en waarom een trachycarpus fortunei kopen mijn beste beslissing was. Blijf dus zeker lezen als je daar meer over wilt leren of weten!

Trachycarpus fortunei

Waarom ik voor tuinieren koos

Mijn hele leven was ik een chauffeur geweest en dat is ook wat ik leuk vond. Helaas kon ik niet meer rijden door externe problemen en dus moest ik stoppen. Ik vond het lastig om iets nieuws te verzinnen maar al snel kwam ik bij tuinieren. Tuinieren is namelijk iets waar ik helemaal in op kan gaan. Ik kan lekker heel de dag eraan werken met wat klassieke muziek op de achtergrond en de dag vliegt zo voorbij. Bovendien is het ook nog eens goed voor mijn lichaam omdat ik het dagelijks goed beweeg. Ik ben dus erg blij dat ik elke dag kan tuinieren.

Waarom een trachycarpus kopen mijn beste beslissing was

Toen ik begon met tuinieren hadden wij een hele lege tuin, dit was natuurlijk niet veel werk voor mij en dus besloot ik al snel veel nieuwe planten te kopen. Ik heb in twee maanden misschien wel 2000 euro aan planten gekocht maar toch was er een plant die veel beter als de rest was. Dat was namelijk de trachycarpus fortunei, deze geweldige plant staat echt top in mijn tuin en de prijs/kwaliteit verhouding was ook helemaal top. Tegenwoordig raad ik iedereen deze plant aan als degene interesse heeft in tuinieren.