Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Waarom geen elektrische poortopeners?

Heb jij een poort of een hek rondom jouw woning of bedrijf staan? En wil jij het jezelf wat aangenamer maken? Meer dan logisch, want waarom zou je moeilijk doen als het ook gewoon een stuk makkelijker kan? En met het nemen van intercom systeem kan jij jouw leven een stuk makkelijker maken, Zo zijn er verschillende soorten, wil je er meer te weten over komen? Lees dan zeker even verder.

Verschillende soorten poorten

Als je kiest voor een elektrische poort heb je nog tal andere soorten om uiteindelijk de juiste te kiezen wat bij jouw woning past. Je kan namelijk een poort hebben die je kan openen via een handzender, maar het kan ook een poort zijn die je kan openen via een intercom. En hou er ook rekening mee dat elke poort uiteindelijk geautomatiseerd kan worden. Heeft u al een poort dan kan je de poort alsnog nu electrische maken. Heb jij nog geen poort dan zou je in een keer kunnen kiezen naar een poort wat bij jou past. Voor het automatiseren van een poort heb je verschillende motoren. Zo heb je een basismotor, een draaipoort, een knikarmmotor, een ondergrondse motor en een schuifpoort motor. En bij elke poort kan je ook weer kiezen voor verschillende openingsmogelijkheden.

De voordelen van een elektrische poort

Dat het gebruik van intercom systeem voordelen met zich mee moet brengen zag je denk ik wel aankomen, maar wat zijn nou de precies de voordelen hiervan? Misschien wel de grootste voordeel is, is dat je niet naar buiten hoeft te lopen als het regent om de poort te openen of te sluiten als je aankomt met je auto. En komt er bijvoorbeeld iemand op bezoek, dan kan jij vanuit binnen de poort openen. Maar misschien wel de voornaamste reden zorgt een poort ook voor extra beveiliging. Het geeft dus naast extra gemak dus ook voor een beter veiliger gevoel.