Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Wat je moet weten over het bouwen van een huis

Wanneer je op zoek bent naar je droomhuis ben je meestal wel lang op zoek. Je wilt een huis dat bij jou in de smaak valt en soms kan het dan zo uitpakken dat je beter je eigen huis kan bouwen of laten bouwen. Of dat je een ander huis laat verbouwen, zodat het helemaal naar wens is. Je maakt al snel jouw kasteel compleet wanneer jij het ingericht hebt met meubilair en woon accessoire dat jij leuk vindt!

Renovate and repair residential house facade wall with mineral wool insulation, plastering, painting wall outdoors. Remodeling House Construction with asphalt shingles roof. House renovation.

Bij een eengezinswoning

Een eengezinswoning is zoals het woord al zegt, voor 1 gezin. Hier kunnen twee ouders met 1 kind of meer comfortabel wonen. Het heeft genoeg slaapkamers voor een klein gezin dat zich aan het uitbreiden is met een grote woonkamer waar iedereen kan relaxen en een tuin waar iedereen van de zon kan genieten. Wanneer je dan nog eens een nieuwbouw eengezinswoning hebt zitten er tevens luxe elementen in het huis verwerkt, zodat wonen geheel optimaal gemaakt is. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen en goede isolatie, waardoor de algemene kosten omlaag gaan.

Bij een containerwoning

Een containerwoning is de letterlijke definitie van het woord, het is een woning die de vorm en de grootte heeft van een container. Maar een container zijn hoeft het absoluut niet! Een containerwoning bestaat voornamelijk uit 1 verdieping waar 1 a 2 kamers in voorkomen (met aparte badkamer) het kan dus een 2 kamerappartement zijn of een studio. Een containerwoning is geschikt voor studenten, starters of mensen die graag klein wonen. Je hebt namelijk niet veel nodig in je eentje of met z’n tweeën. Een containerwoning is daarnaast ook duurzaam en milieubewust, want een containerwoning is in principe gerecycled van bestaande materialen zoals aluminium. Door de prijs van aluminium is de woning ook goedkoop om te maken. Wil jij weten hoeveel aluminium kost? Ga dan hier naartoe!