Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Wilt u graag een linnen dekbedovertrek kopen?

Mijn man en ik zijn een paar jaar geleden alweer verhuisd naar onze mooie woning aan het water in Lemmer. We hebben het hier ontzettend naar onze zin en we wonen hier met veel plezier samen met onze twee kinderen. Ik vind het ontzettend leuk om bezig te zijn met het stylen en mooi maken van onze woning. Ook ga ik graag samen met vriendinnen naar Groningen om hier lekker te shoppen en rond te kijken voor dingen in ons huis. Een van mijn laatste projecten is het opknappen van onze slaapkamer. Een paar weken geleden zijn mijn man en ik samen naar Stockholm geweest en hier heb ik erg veel inspiratie op gedaan. Ik het hotel waar wij verbleven was namelijk een prachtige stijl van lichte tinten. Vooral veel aardetinten kwamen terug door het hele hotel en dit zorgde voor een erg chique maar wel ontspannen sfeer. Dit vond ik dus heel erg mooi en daarom was ik van plan om onze eigen slaapkamer ook om te gooien. We hadden zelf namelijk een donkere blauwe kleur op de muren maar ik heb dit vorige week rigoureus veranderd. De muren zijn nu voorzien van een prachtige beige kleur waardoor de kamer veel groter en lichter overkomt. Ook wilde ik heel graag een nieuw linnen dekbedovertrek in een lichte kleur zodat dit mooi bij elkaar staat. In het hotel waar wij sliepen in Zweden hadden ze een erg mooi linnen dekbedovertrek en ik ben erg op zoek naar iets wat hier op lijkt. Ik ben eerst bij ons in het centrum gaan kijken maar hier was ik alle winkels niet te vinden wat ik zocht. Dit was erg frustrerend en ik ben daarom verder gaan zoeken op het internet. Al snel kwam ik uit op de site casacomodo.nl en hier vond ik wat ik zocht. Op deze site worden veel aardetinten beddengoed aangeboden en dit past helemaal in de stijl waar in naar opzoek, ben. Ik heb alle producten goed bekeken en heb toen al snel een prachtig linnen dekbedovertrek besteld.

Een prachtig linnen dekbedovertrek voor op onze slaapkamer

Ik ben heel erg blij dat ik deze site gevonden heb want dit was precies wat ik zocht. Ik vind de hele uitstraling van de site al erg mooi en de kleuren en materialen die zij gebruiken sluiten helemaal aan bij dat wat ik mooi vind. Het linnen dekbedovertrek dat ik nu heb besteld past precies bij de nieuwe kleur die ik op de slaapkamer op de muur heb geverfd dus het staat ontzettend mooi. Ik ben dan ook zeker van plan om als ik weer een nieuw overtrek nodig heb, deze site weer te bezoeken.

Erg blij met mijn nieuwe aankoop

Als u nou ook opzoek bent naar een prachtig linnen dekbedovertrek dan kan ik u zeker aanraden om:

  • deze site eens op te zoeken op uw laptop
  • alle prachtige producten goed te bekijken
  • een mooi item voor uzelf uit te zoeken

Ik hoop dat er iets moois voor u tussen zit.