Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Zwenkwieltjes kopen voor je woning

1 Ik heb vandaag een tip voor jullie het gaat over Zwenkwieltjes kopen. Ik ga het hier over hebben omdat mijn neefje net is verhuisd. Ik heb hem toen erg veel geholpen want dat doe je natuurlijk voor elkaar. Ik heb hem overigens niet alleen geholpen met verhuizen, ik heb hem ook geholpen met het opknappen van het huis. We hadden hier een steiger voor nodig, gelukkig had een vriend van me er een. Maar deze steiger was helaas niet helemaal goed meer.2

Wat was er aan de hand met de stijger

De stijger had dus een probleem en de wieltjes waren kapot dus ik moest nieuwe Zwenkwieltjes kopen. Mijn vriend wist toevalig waar je deze kon kopen. Hij vertelde me  dat ik dit moest doen op de website van Fixmetaal. Ik ben daarom meteen naar de website toegegaan en hier zag ik dat hij gelijk had. De website zag er erg goed uit en daarom besloten mijn vriend en ik om hier de wieltjes aan te schaffen.

Goede wieltjes voor een lage prijs

We hebben dus een van de vele modellen gekocht en ingevuld dat we deze zo snel mogelijk wilde hebben. Dit kwam natuurlijk omdat we graag door wilde met de verbouwing. De volgende dag kregen we rond het middag uur de wieltjes al binnen. We hebben ze uitgepakt en ze bleken al gelijk van hele goede kwaliteit te zijn. Als je dus ook wieltjes nodige hebt voor de bouw bekijk dan zo snel mogelijk de website!