Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Wat heb je nodig voor kelderafdichting?

Bij kelderafdichting zijn er veel dingen waarbij je aan moet denken, maar wat? Het is super makkelijk om overzicht te verliezen tijdens het zoeken naar producten die je nodig hebt.Gelukkig bestaan er sets voor kelderafdichting. Alles wat je nodig hebt voor kelderafdichting kun je gemakkelijk bestellen in de sets. In dit artikel staat alles wat je moet weten over de wat deze sets inhouden.

Waarom kelderafdichting?

Water in je kelder krijgen is echt geen pretje. Het zorgt voor vervelende schade in je kelder en voor alles wat er in zit. Het meest voorkomende vorm van lekkage in je kelder is water door de muren. Als je het je eenmaal is overkomen kost het ook wat om alles te repareren en te vervangen. Om dat dus te gaan voorkomen is een kelderafdichting ideaal om je kelder te beschermen tegen binnendringend vocht en om overbodige kosten te voorkomen.

Kelderafdichting starter set 

Heb jij last van binnendringend vocht of grondwater?  Dan is de starterskit wellicht iets voor jou. Dit product bevat onder andere remmers en waterstop materiaal. De materiaal zorgt ervoor dat onverwachte lekkages niet doordringen en worden tegengehouden. Alle gereedschappen die je nodig hebt bij de starter set is inbegrepen. Kortom, als je kleine lekkages wilt voorkomen, is de starterskit de ideale kit voor jou.

Kelderafdichting basic set  

Gebruik jij je kelder voor opslag of als opbergruimte en heb je normale vochtbelasting? Dan is kelderafdichting basic set perfect voor jouw gebruiksruimte. De basic set is geschikt voor: opslagruimtes, opbergruimtes, verwarming kelders, voorraadkasten, garages, garageboxen en fietsenkelders. Alle benodigde gereedschappen zijn inbegrepen bij de rest van het materiaal.

Kelderafdichting complete set 

Wil jij van je kelder een woonplek maken en het beschermen tegen normale tot hoge vochtbelasting? Dan is de kelderafdichting complete set echt de ideale set voor jou. Het helpt enorm tegen binnendringende vocht en daarnaast kan jij van jouw kelder een gave leefruimte maken, zoals een werk- of sportruimte. Kortom, een ruimte waarin geleefd wordt. 

Ideale oplossing kelderafdichting sets 

De kelderafdichting sets zijn een effectieve en efficiënte oplossing voor het tegenhouden van lekkages voor kleine of grote kelders. Hierbij heb je alle materialen en gereedschappen in één keer bij de hand. Op deze manier hoef jij niet urenlang te zoeken naar alle benodigdheden.