Eigen Huis en Bouwen

Alles over het Bouwen van jouw eigen Huis

Wilt u graag een nieuw plafond laten aanbrengen?

Toen wij in onze nieuwe woning konden waren we natuurlijk erg blij. Alleen waren we niet heel erg tevreden met ons plafond, dus besloten we een nieuw plafond erin te laten plaatsen. Het kon nog van ons budget af dus dat was mooi. We hebben een nieuw plafond laten plaatsen door het bedrijf die u kunt vinden via de site marcelwesseling.nl. Zij plaatsen zo een nieuw plafond voor u als u hen doorgeeft wat uw wensen zijn. Ze kunnen spanplafonds, een akoestisch plafond, lichtwanden plaatsen en ook nog eens verlichting. Zij doen dit al meer dan 12 jaar, als u foto’s wilt zien van hun afgemaakte projecten, kijk dan eens op hun site. Ook kunt u langs in hun showroom. Ze vertellen u wat ze kunnen en doen alles eraan om het plafond zo te plaatsen dat u zeer tevreden achter blijft. U kunt via email en telefoon contact met ze opnemen, kijk maar eens op de site.

Wilt u ook graag een nieuw plafond?

Dan moet u zeker een keer naar deze site toe gaan en u laten verrassen door alles wat deze mensen kunnen. Ze zijn gespecialiseerd, vriendelijk, luisteren naar wat u wilt en doen hun werk gewoon ronduit goed. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden met ons nieuwe plafond en weten zeker dat u dit ook zult zijn. Ga gewoon een keertje kijken op de site dan ziet u al snel waar ik het over heb.

Interesse in de diensten van dit bedrijf?

Ga dan eens een keer op de site kijken, want:

  • Ze plaatsen spanplafonds en akoestische plafonds
  • Ze plaatsen ook verlichting en lichtwanden
  • Ze hebben ook een mooie showroom en doen dit werk al meer dan 12 jaar

Echt een aanrader als het gaat om een nieuw plafond, het zal u zeker niet tegenvallen, ga gewoon eens langs op de site of in de showroom!